Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Meg lehet élni 80. 000 Ft-ból...

Meg lehet élni 80. 000 Ft-ból albérletben, ha nem eszek semmit?

Figyelt kérdés

Meg lehet ennyiből élni, ha találok olcsó albérletet és naponta max egy szendvicset eszek?

Mielőtt azzal jönnétek, hogy keressek jobb munkahelyet, évek óta keresek...

2016. márc. 29. 13:34
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Amúgy se szoktam sokat enni, van, hogy napokig egy falatot sem.
2016. márc. 29. 13:36
 2/17 anonim ***** válasza:
85%

akkor ne keress jobb munkahelyet, hanem hozz létre. amíg mástól várod a jobb életet, addig csak várni fogod, míg egyszer arra ébredsz, hogy 80 éves vagy és az egész életedben hiába vártál.

Azt meg nem hiszem el, hogy te napi 1 szendviccsel elvagy és nem éhezel! Max magadat csapod be.

2016. márc. 29. 13:42
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem eszel semmit, úgy biztos nem:D
2016. márc. 29. 13:43
 4/17 A kérdező kommentje:
Hozz létre. Ezt hogy érted? Vállalkozás? Mert ahhoz biztos elég ennyi pénz...
2016. márc. 29. 13:43
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Annak semmi értelme hogy voltaképpen úgy élj mint egy hajléktalan, mellette csak tönkremész meg kínlódsz.
2016. márc. 29. 13:56
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha egy szobát veszel ki, mondjuk ami 35-40 ezer ft mindennel együtt. Nem cigizel,nincs állatod,nem sok a telószámlád és az utazást sem kell fizetned akkor meglehet élni nagyon szűkösen!! De mondjuk ennyire kicentizni minden hónapban,elég stresszes.

Amúgy meg vannak már komplett menük 450-600 ft-ért ami mondjuk ebédre akár vacsorára is elég. Ha úgy veszed,hogy minden nap menüt veszel amit elosztasz több étkezésre akkor viszonylag olcsón,de megúszod.

Amúgy én sem hiszem,hogy csak egy szendvics elég egész napra.

Én is madárétkű vagyok,ami azt jelenti,hogy reggel egy szalámis kenyér/lekváros kalács plussz kávé majd délben egy gyerek adag ebéd. Este meg gyerek adag vacsi. Időnként eszek csokit,vagy sütit ha van itthon,de igazából nagyon minimálisat étkezek. De ennyi kell.

Egy szendvics akkor sem elég egész napra ha itthon fekszek betegen!! Nem hogy dolgozni.

Nem esik le a vércukor szinted?? Mondjunk én a kevés kajálások közt teát iszok amibe ugye van cukor.

2016. márc. 29. 13:57
 7/17 A kérdező kommentje:

Volt, hogy 4 napig semmit nem ettem, egy falatot sem, az égvilágon semmi bajom nem volt.

A családom utál, terrorizál, mindenbe beleszól, belefáradtam már ebbe.

2016. márc. 29. 13:59
 8/17 A kérdező kommentje:
Ja és szobát nem akarok bérelni, egyedül akarok élni, elegem van az emberekből.
2016. márc. 29. 14:05
 9/17 anonim ***** válasza:
50%

6-os vagyok.

Nem tudom milyen munkát végzel és hétvégén is kell e menned. De talán ha nem olyan fárasztó a munka és nem kell hétvégén dolgoznod akkor szórólapozást vagy bármi kisebb pár órás melót bevállalhatnál,akkor már jobb lenne.

Ja meg nem írtad hová költöznél én Pestre értettem a 35-40 ezer ft egy szoba jó esetben. Más helyeken ennyi egy albérlet.

Oké,hogy semmi bajod nem volt,de nem egészséges egy szendvicsen élni!!Hosszú távon hiánybetegséged is lehet. Írtam vannak menük,legalább hetente 3x-4x kéne enned főtt ételt is!!

2016. márc. 29. 14:06
 10/17 A kérdező kommentje:

Nem Pesten, egy kisvárosban.

Szórólapoztam már a lakhelyemen, ami egy elég nagy falu, 2000 Ft-ot kaptam csak. Nagyon nem éri meg.

2016. márc. 29. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!