Nem találok munkát. Most mit csináljak?
Egyszerűen nincs semmi meló ,ha van is az messze van. Itt a közelbe szeretnék dolgozni hogy megtapasztaljam milyen,mert még pályakezdő vagyok. De egyszerűen nem találok olyat ami pont megfelelne számomra most mit tehetnék?
Már unok itthon ülni.
Léci csak normális válaszokat.
1. Munkanélküli hivatal.
2. Rendőrség vagy katonaság.
3 évig végeztem sz@r utálatos melót, mialatt kerestem jobbat. Nos nem találtam.. lett volna más munkahely, de több műszak és a fizetés se eget rengetően sok +15-25e.
Mondom, hogy akkor inkább vállalkozom, ott legalább annyi pénzem lesz amennyi erőt belefektetek. Lehet hogy belebukok, de arra is van esély, hogy többet keressek mint máshol, emellett még szeretem is csinálni.
"Egyszerűen nincs semmi meló ,ha van is az messze van. Itt a közelbe szeretnék dolgozni hogy megtapasztaljam milyen,mert még pályakezdő vagyok."
Na, most leírjam, hogy ez miért baromság? Leírom.
- Pályakezdő vagy, alapból hátrányból indulsz és még te b..szol ki MAGADDAL? Nem akarsz utazni? Senki sem fogja a seggedbe tolni a munkahelyet.
- Mit akarsz megtapasztalni, hogy milyen? Mindenképp dolgoznod kell, ha nem tetszik, akkor többet nem mész dolgozni soha? Távolabbi munkahelyen nem lehet tapasztalni vagy mi a hét szentség? Hogy működik ez, hány km-ről nem lehet már tapasztalni? Vagy utazási időben kell ezt mérni? 1 óra oda-vissza már tapasztalhatatlan munkahely? :D
6/6-os
Most akkor buszozzak el Sopronba meg tököm tudja hova. Úgy hogy nem is állják az utikölcséget . Így nem hiszem hogy megéri.
Ne zavarjon, hogy fogalmam sincs, hol laksz és hol lenne munka.
És igen, rohadtul megérné, ha nem fizetnének útiköltséget, akkor is. A semminél minden több, márpedig jelenleg semmit sem kapsz, azt meg nehezen hiszem el, hogy elmenne az egész fizetésed egy nyamvadt bérletre, ami körülbelül pár rongyba fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!