Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha elvállaltam közmunkát és...

Ha elvállaltam közmunkát és közbe találok munkát akkor mi történik?

Figyelt kérdés
Mármint akkor azoknak akik adják a közmunkát (önkormányzat) ott mondani kell vagy elég ha annak írok akihez tartozok a munkaügyiben?
2014. aug. 10. 19:12
 1/4 A kérdező kommentje:
Röviden: amikor elvállaltam akkor már volt beadva meg adogatom is be folyamatosan de most van két olyan munkahely ahova esélyes vagyok bejutni. Az egyik helyen már voltam 1. körön és azt mondták, hogy Hétfőn vagy Kedden hívnak interjúra ha sikeresnek ítélik az 1. kört. A másik meg olyan, hogy direkt olyat keresnek aki nem rég végzett az iskolával.
2014. aug. 10. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha felvesznek beviszed a munkaügyibe a szerződést.Lezárják a papírjaidat és mehetsz is melózni:)
2014. aug. 10. 21:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 😂
2014. aug. 10. 23:26
 4/4 anonim ***** válasza:
a közmunkás helyen elköszönsz, aláíratod a szükséges leszerelő papírt, ha van ilyen és már lehet is menni az új helyre, persze a munkaügyi központot valóban értesíteni kell róla.
2014. aug. 23. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!