Igénybe vehető valamilyen támogatás, ha lassan egy éve nem találok munkát?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi ennek a támogatásnak a neve és milyen feltételekkel igényelhető? ... Muszáj pl. elvállalni bármilyen munkát, amit felkínálnak a támogatásért cserébe, vagy van olyan támogatás is, ami ilyen feltételek nélkül igényelhető?
Előre is köszönöm!
2016. febr. 17. 07:34
1/4 anonim válasza:
Ne haragudj, de azért átmeneti munkát nem.nehéz találni. Lejjebb kell adni az igényekből. Én is mekiztem egy darabig míg nem találtam normális melót. Nincs mit szépíteni, szarabb volt mint otthon ülni támogatásra várni, de ha muszály akkor muszály.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de a kérdésemre nem erre vonatkozott.
2016. febr. 17. 11:21
3/4 anonim válasza:
aktívkorúak ellátása vagy foglalkoztatást helyettesítő támogatást tudod igénybevenni, ami havi 22800 Ft.
de ehhez az kell, hogy regisztrált álláskereső legyél már legalább 1 éve, megszakítás nélkül, tehát együttműködsz a munkaügyi kirendeltséggel, és megjelensz a megjelent időpontokban 2 havonta.
és igen, muszáj elválalnod, akár a közmunkát is, ha felkínálják, különben megszakítják a támogatás folyósítását.
olyan nincs, ami feltétel nélkül igénybevehető.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2016. febr. 17. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!