Miért van az, h elvileg nővérhiány van Magyarországon, de még sem találok munkát egész Kecskeméten?
Valszeg pont ez lesz a baj, h külföldi vagy.
Ennék ellenére ne add fel!
Ez van, ha 20 éves fejjel felelőtlenül beleugrasz valamibe!
Mellesleg: MI sem kapunk munkát, magyarok, szép is lenne, ha téged, mint külföldit alkalmaznának.
Ha nem honosíttattad a szakmád, akkor hogy alkalmazhatnának bárhol is? Főleg, hogy semmilyen gyakorlatot nem tudsz igazolni!
Először rendezd a papírjaidat, utána próbálkozz.
2-es, te nem vagy teljesen 100-as! Gondolkodj már egy kicsit! Már ha van mivel...
Kérdező: szerintem a papírjaidat honosítani kellene! Hogy olvassák el a cirill betűket a munkahelyeken?? Ha én keresnék munkát EU-ban, de főleg EU-n kívül, szerintem tőlem is kérnék, főleg eü-ben! Ill. add be a kérelmet a magyar állampolgárságra, utána lehet, hogy könnyebb/olcsóbb a tanulmányi papírok honosítása is. Addig is lefordíttathatnád az OFFI-ban, van Kecsk-en is irodájuk.
Kecskeméten 2 kórház van, a Megyei és a Honvéd. Próbáld meg mindkét helyre beadni személyesen. Asszisztens sajnos biztos nem tudsz lenni, mert ahhoz további iskola kell még az ápolónőknek.
Ha beírod googlebe: Kecskemét Idősek Otthona, találsz többet. Talán a katolikus és ref. egyháznak is van d. otthona. Ill. a környező településeken is lehet, hogy van, legalább is nappali otthon. Hívj fel pár önkormányzatot (Lajosmizse, Kerekegyháza, Hetény), ill. a kecsk-i Önk. Szociális osztályára is bemehetsz. Csak mindenhova vidd a magyar fordításokat, hogy lássak tényleg megvan a képesítésed.
És írj majd, hogy hogy sikerülnek a dolgok!:)
Üdv,
egy külföldön élő kecskeméti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!