Munkahelyen nem lehet elmenni WC-re?
Kérdésem az lenne, hogy mit tehetnék akkor, ha nem mehetek el WC-re? Csak munkakezdés után 4 órával meg munkaidő végén (amikor van a szünet). Mivel olyan helyen vagyok, ahol nem lehet a gépet magára hagyni és megállítani is tilos, így nem tudok kimnenni. Más pedig nem hajlandó leváltani pár percre, inkább üldögélnek/telefonoznak/dohányoznak. Csak már előzőleg nagyon felhúzott ez a dolog, és ezt nem fogom eltűrni, hogy visszatartsam a dolgaimat, nagyon nem egészséges.
Válaszokat köszönöm.
Köszönöm mindenkinek, ment a zöld kéz!
Aki normális, az is gépen van sajnos. De ezentúl akkor a hangosbemondót fogom használni, illetve minden alkalommal nyomatékosítom a feletteseimnek.
Gépet csak úgy megállítani nem állíthatom meg. Illetve lehet, csak akkor búcsút mondhatok az ösztönzőmnek...
Nálunk se volt WC-re menés, addig míg az egyik hölgy maga alá nem vizelt. A férje bejött, keresni kezdte a műszakvezetőt. Senki nem merte megmondani neki, hogy melyik volt az. Én rámutattam. Még mindig ott dolgozok.
Úgy verte szájon, hogy beesett a gépsor alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!