Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki fognak rúgni ha elmegyek...

Ki fognak rúgni ha elmegyek megműtetni magam? Vendéglátás!

Figyelt kérdés

Étteremben vagyok mezei mosogató kisegítő. Olyan hely hogy ha influenzás vagy pl akkor két nap betegség után rádtelefonálnak hogy „holnap itt legyél vagy kirúglak”. Eljátszották ezt velem is mással is. Mentem dolgozni 39-es lázzal. Mit tehettem volna.

De most olyan betegséget találtak nálam hogy egy héten belül műtét lesz. A műtét nem halasztható mert veseműtét és eleve csak egy vesém van már. Bele is halhatok ha halasztom.

De ez mivel jár? 2-3 hét kórház + 1,5-2 hónapos épülés, fizikai munka teljes tilalma. Ülve aludni állva feküdni Hofi után szabadon.

Vajon vehetem úgy hogy nincs állásom? 2 nap után ki akartak rúgni engem is mást is mert beteg mert lenni, és most én vagy 3 hónapot biztos hiányoznék. Orvosi papír persze lesz de kitörölhetem vele ha kirúgnak.

2016. márc. 14. 20:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Konkretan milyen diplomad? Most mar kivancsi vagyok, nagyon. Ha van diplomad, akkor tudnod kell valami idegen nyelvet. A mosogatonal meg a helpdeskes is jobb, es oda tenyleg mindig keresnek es csak nyelvtudas kell.
2016. márc. 15. 13:14
 22/29 anonim ***** válasza:

írtam már másnak is, nem kell elhinni, de akkor ne itt rinyálj, hogy sehova nem vesznek fel diplomával

még mindig előtted az élet, és még mindig képezheted magad, de ha nagyon akarnál, bölcsész diplomával is el tudnál helyezkedni

egyébként meg egy bunkó paraszt vagy, hogy itt személyeskedsz, lehet, inkább a személyiséged miatt nem vesznek fel sehova...

2016. márc. 15. 13:29
 23/29 anonim ***** válasza:
Utolso, en irtam a 11-e valaszt, most jöttem ra, hogy sztem felreertettel. En nem a te sztoridban ketkedtem, hanem a kerdezöeben. ;)
2016. márc. 15. 13:51
 24/29 anonim ***** válasza:
nem baj :D
2016. márc. 15. 14:25
 25/29 A kérdező kommentje:

"lehet, inkább a személyiséged miatt nem vesznek fel sehova..."

Honnan ismeri bárki a személyiségemet? Az 1 oldalas adatokat soroló önéletrajzomból talán? Mert ugye személyes álásinterjúra nem hívnak be-de akkor honnan tudják milyen a személyiségem???

2016. márc. 15. 14:34
 26/29 anonim ***** válasza:
mondjuk a motivációs levélből, amit gondolom nem küldesz
2016. márc. 15. 14:46
 27/29 anonim ***** válasza:
bocs, de nem elég annyi,hogy bölcsész, ugyanis nagyon nagyon sokan el tudnak helyezkedni azzal is,én is bölcsész vagyok, ha akarnék, 5 helyre mehetnék dolgozni,de nem akarok,mert külföldre jöttem a jobb fizuért
2016. márc. 15. 14:55
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
A kamukiraly kerdezönek valsz fogalma sincs mik a bölcsesz szakok, azert nem irja milyen diplomaja van... :)
2016. márc. 15. 15:01
 29/29 anonim ***** válasza:
Pontosan 15 vessző hiányzik bölcsészünk pár soros leírásából.
2016. márc. 15. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!