Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 2ember egy konyhán napi...

2ember egy konyhán napi 100-150 embert hogy szolgáljon ki szerintetek? Ausztriában

Figyelt kérdés
Ausztriában sikerült szezonmunkára konyhai kisegítőként munkát találnom,de ezt nem tudtam ,hogy 2en leszünk főnöknővel konyhába d.u 2től éjfélig v utánig napi folyamatos 100-150 embert 2en kiszolgálni..úgy érzem lehetetlen..konyhai kisegítő vagyok,de mosogatok,takaritok,ételt tálalok,előkészitek ,nyershust bontok stb stb mindezt futólépésbe és nem tudom hogy én nem láttam még ilyet vagy tényleg abszurd 2en napi 100embert egymás után kiszolgálni mindenféle ételekkel?a konyha kb 10 négyzetméter ahol alig van tér.mégis megy sok éve nekik

2013. júl. 28. 01:18
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Azért megy sok éve nekik, mert mindig megtalálták azt az embert a konyhára, aki felvette a kesztyűt és dolgozott. Ezt hívják munkának. Gondolj bele, egy iskolában is a menzán 4 konyhásnéni megfőz és kiszolgál 1000 tanulót plusz a tanári kart, és még el is mosogatnak. És gondolom, azért átváltva nem 70 ezret fogsz ezért kapni. Szezonmunka, ezt a turnust bírd ki, ha nem tetszik, legközelebb keresel mást, máshol. Én örülnék egy ilyennek is, 10 éve is örültem volna. Becsüld meg a lehetőséget, mert sokaknak nem sikerül még egy ilyen melót sem összehozni.
2013. júl. 28. 01:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A vendéglátás ilyen..
2013. júl. 28. 02:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Budapest belvárosában sokkal több embert kell kiszolgálni egy szakácsnak naponta (sokszor konyhai kisegítő nélkül). Ja, és reggel 9-10-től éjfélig. És valószínűleg te többet kapsz érte...

Örülj, hogy van munkád!!!

2013. júl. 28. 13:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak: A 4 néni általában a menzán menüt főz és nem A!la Cart-ot! Megfőzik és tálalják, majd mosogatnak, kész! A kérdezőnek átérzem a helyzetét mert én is hasonló vendégszámot szolgáltam ki másodmagammal a volt munkahelyemen. Kemény meló, de meg lehet csinálni, ha jól tudtok összedolgozni a társaddal(főnöknőddel). Kitartás !
2013. júl. 29. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
"4 konyhásnéni megfőz és kiszolgál" Hogy szolgál ki úgy ,hogy a kiadópulthoz rakják a kaját. Ha úgy érzed kihasználnak hagyd ott keress másikat, én is így tettem, azért mert más megrohad a pénzért azért neked nem kell! Keressél valami jó kis mosogató állást ahol lenyomod a 8-10 órádat és annyi.
2013. júl. 29. 14:38
 6/8 anonim válasza:
Csak kezdetben tűnik nehéznek,aztán belejössz, és nem fog gondot okozni a munka, de az idő. Hidd el, a főnököd is tudja, hogy nem megy egyik pillanatról a másikra, de tényleg igaz,hogy a vendéglátás ilyen.
2013. júl. 29. 16:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Azta! Mennyi okos ember! :))

10 m2 a konyha az nem semmi! Melyik ÁNTSZ engedélyezte? Mert kétlem hogy minden helység megtalálható ezen a kis területen. Ha nem érzed magad ott így jól keress mást, de Te tudod mennyire van szükséged a pénzre. És amit leírtál munkamennyiseget az szerintem nem két emberes meló, inkább 3.

2013. aug. 2. 09:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Tényleg sok az okos, de kibírható! Gondolj a pénzre, és csináld ezt másképp nem lehet! Tudom miről beszélsz, én is voltam konyhai kisegítő, úgy hogy "erős" pasik dőltek ki mellőlem,(mert a hősök 5 napozni akartak két nap után sírtak mint a kislányok, és többen megakartak halni :)), én a céljaimra koncentráltam, amikor már a kezemen nem volt bőr, akkor is, és tudtam hogy ez nem tart örökké, csak egy ugródeszka az életemben... és mindezt napi 14 órában 6000Ft-ért. Mondjuk a konyha lehetne nagyobb, elvárható lenne úgy 12nm :)Röhögj szard le őket, az szabaddá tesz, minden körülmény ellenére. És a további lehetőségekre koncentrálj, amit ezáltal elérhetsz. Sok sikert!
2013. dec. 28. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!