Vélemény egy kollegáról aki napos hőemelkedéssel 1 hetet volt otthon és még röhögve el is meséli?
Kiakadtam egy f**---szkalap kollegámon. Egy hetet nem volt betegség miatt és még el is meséli. Hogy volt hőemelkedése 37,5 (!!!) az is csak egy napig de ha már lement a háziorvoshoz kiíratta magát 1 hétre ugyan semmi baja se volt (ő mondja!!!) 1 nap után de nem baj legalább addig se dolgozott.
Mit lehet egy ilyen f**---sznak mondani? Úgy kérdezem ezt hogy esetleg te, az ott levő kollega túlóráztál miatta miközben ő otthon volt és szart bejönni.
"mi a titka a főnök és a közte lévő különleges előnyökkel járó kapcsolatnak? "
Hát van egy "helyi legenda" erről amit nemigen hittem de kezdem hinni.
Sajnos magam nem tudom ilyen előnyt kiharcolni mert heteró vagyok. Míg a főnök és a szóban forgó fiatal férfi kollega körül kevés nőt látni...
Ez egy helyi legenda igaz vagy nem...
Annyival kevesebb fizetést kapott.
HA ennyire ki vagy rá akadva, viszonozd, tedd te is ugyanezt azzal a különbséggel, hogy ne mondd el a munkahelyeden, hogy nem is voltál beteg. A doki azzal is kiír, ha azt mondod, hogy nagyon, de nagyon kimerült vagy és pihenni szeretnél.
Hát ez a "kollega" meg lehet full fizut kap erre az időre IS.
Mert a főnök haverja (ha csak a haverja és nem a szopós ribije) és megteheti.
Ügyes. Ha pihenni szeretnél, ezt kell tenni.
Én rengetegszer maradtam 2 hétre otthon iskolából miközben semmiféle fizikai panasszal sem találkoztam.
" egy hetet idegi kimerültségre hivatkozva...
"
Ez nincs így. Kivehetnék de aztán már nem lenne hova visszamenni.
Nagyon okosok vagytok a partvonalról.
Hát miért niem mész el te is betegállományba? Hogy miért? Mert mire visszamennék más ülne a székemben azért!
Tavaly volt egy kollega akinek nem akarták kiadni a szabit. De ő ragaszkodott hozzá. Megkapta. Aztán ahogy visszajött egyik fegyelmi másik fegyelmi ha rosszul vette a levegőt már fegyelmi és repült.
"egy hetet idegi kimerültségre hivatkozva...
"
Egyébként elmondom hogy a háziorvosnál még hivatkozni se kellene semmire. Mondanám kérek 1 hetet kapnék.
csak aztán repülnék az orvosi papírral együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!