Megőrülök egy kiscsajtól, hogy kezeljem a helyzetet?
Van egy adott "munkahely", ahol van 2 elviselhetetlen ember, aki mindig mindenbe veleköt, rosszindulatúak, mindenért elnézést kell tőlük kérni, kb. még azért is, hogy élek.
Nekik ez a munkahelyük, én még csak tanuló vagyok. Az egyik 50 körül van, ő még annyira nem is irritál, bár ma már ő is eléggé kikészített, de van egy 19 éves kis plázacica fruska is, aki úgy beszél velem/velünk, mintha ő lenne az atyaúristen, mi meg vmi kis sz.rdarabok.
Hogy lehet az ilyen lekezelő embereket kezelni? Ma már majdnem megkérdeztem tőlük, hogy mi az oka ennek a flegma hangnemnek, én mindig normálisan beszéltem velük, legyenek szívesek ők is így beszélni velem, de nem lehet, mert rájuk vagyok hagyatkozva. Viszont a kiscsaj arcából tényleg szeretnék egy kicsit visszavenni valahogy, mert bár mindig mosolygva elnézést kérek tőle, szinte mindig azon a ponton vagyok, hogy megtépem. :S
Hogyan közölhetném vele valahogy normális hangnemben, hogy fogja már vissza magát, mert ő tényleg egy abszolút senki ott?
Fogászati asszisztensek...a fogorvos hallgatókkal is ugyanilyen lekezelőek, meg még 1-2 orvossal is..
Nem tudok kinek szólni, mert a gyakorlatomat töltöm. :(
29 éves vagyok, ezért irritál ennyire ez a kiscsaj. Azt már megszoktam, hogy az idősebbek ilyenek, arra még azt mondom, "oké", tapasztaltak, kiégtek, de ezt nem tudom hova tenni, hogy ennek a kiscsajnak ekkora arca legyen.
Ugyanmár.
Csak nézz rá, és két szó.
Beléd is!
nem tudsz egy ilyen idiótát lekezelni?
én úgy megfenyegetném h beszarna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!