Ti hogy kezelitek a bunkó főnököt?
Figyelt kérdés
Van olyan módszer, ami észhez téríti az ilyet és visszavesz a stílusából?2016. febr. 5. 14:15
1/5 anonim válasza:
Mond neki, hogy Parancs buksza!
Igenis buksza!
2/5 anonim válasza:
Persze, bármit amíg teli a buksza!
Hű vagyok hozzád, az utolsó filléredig!
3/5 Titusztitusz válasza:
Én úgy szoktam kezelni a "bunkó" főnököt, hogy látványosan lekezelően, megvetően beszélek hozzá, meghát amúgy is csak akkor állok szóba vele, ha az feltétlenül szükséges dolog...Hihetetlen dolog az ilyen? Pedig igaz...
4/5 anonim válasza:
kerülöm ahogy csak tudom. Csak a legvégsőbb esetben szólok hozzá magamtól. Ha kérdez, akkor rövid tőmondatokban válaszolok.
5/5 anonim válasza:
kiléptem, vállalkozó lettem, most többet keresek, mint ő, sőt, szerintem többet, mint az ő főnöke :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!