Unatkozok munkahelyen. Mit csináljak?
32.: Nagyon hosszú a sor a recepcióstól az informatikuson át az adminisztrátorig egészen a gyógyszerészig tudok neked ilyet mondani. Természetesen elsősorban nem végzettség, hanem munkahely függő, hogy van-e lehetőség unatkozni. Egyébként én nem örülök neki, inkább dolgoznék távmunkában. Ennél már csak a fölöslegesen végzett meló a rosszabb.
Tesco pénztárosságról nem tudom ki mondott ilyet, de ahogy más is írta nem igaz. Sokkal normálisabban bánnak velük mint az árupakolókkal, de wc-re azok is mehetnek.
9. voltam.
Előző: voltam már recepciós, ezek szerint rossz helyen, mert kitaposták a belünket is... Adminisztrátorként is volt szerencsém dolgozni két évig, nos az tetszett, egyedül voltam egy kis irodában, dolgozhattam a saját tempómban, viszont ott nettó 77 ezertől nem voltam elragadtatva.
Most maszek eü-ben dolgozom, nem rossz, ahhoz képest, hogy szakma, viszont nem mondanám, hogy unatkoznék :D
Valamit ki kellene találnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!