Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Unatkozok munkahelyen. Mit...

Unatkozok munkahelyen. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2016. jan. 14. 09:23
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Fogadd meg a jótanácsot,amit én anno kapam: "Inkább az unalom öljön meg mint a munka.."
2016. jan. 16. 12:31
 32/35 anonim ***** válasza:
Tanítsatok már, mit kell elvégezni ahhoz, hogy a későbbiekben unatkozhassak a meloban :D köszi :)
2016. jan. 17. 22:16
 33/35 anonim ***** válasza:

32.: Nagyon hosszú a sor a recepcióstól az informatikuson át az adminisztrátorig egészen a gyógyszerészig tudok neked ilyet mondani. Természetesen elsősorban nem végzettség, hanem munkahely függő, hogy van-e lehetőség unatkozni. Egyébként én nem örülök neki, inkább dolgoznék távmunkában. Ennél már csak a fölöslegesen végzett meló a rosszabb.

Tesco pénztárosságról nem tudom ki mondott ilyet, de ahogy más is írta nem igaz. Sokkal normálisabban bánnak velük mint az árupakolókkal, de wc-re azok is mehetnek.

9. voltam.

2016. jan. 18. 12:28
 34/35 anonim ***** válasza:

Előző: voltam már recepciós, ezek szerint rossz helyen, mert kitaposták a belünket is... Adminisztrátorként is volt szerencsém dolgozni két évig, nos az tetszett, egyedül voltam egy kis irodában, dolgozhattam a saját tempómban, viszont ott nettó 77 ezertől nem voltam elragadtatva.

Most maszek eü-ben dolgozom, nem rossz, ahhoz képest, hogy szakma, viszont nem mondanám, hogy unatkoznék :D

Valamit ki kellene találnom...

2016. jan. 18. 17:22
 35/35 anonim válasza:
Csatlakozom :) Igaz én diákmunkás vagyok és nyári munkán vagyok irodán, de nem tudnak munkát adni a főnökeim és reggel 8-tól 14-ig itt ülök és neteze. Néha-néha boritkék cimzés, postázás de ennyi :)
2016. aug. 10. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!