Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Unatkozok munkahelyen. Mit...

Unatkozok munkahelyen. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2016. jan. 14. 09:23
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Nekem is sokszor volt ilyen. Most visszasírom a régi szép időket :D

Én vittem be magammal könyvet, olvastam. Amikor fősulira jártam, akkor a tanulnivalót vittem be.

Rajzolgattam.

Cseteltem a szintén unatkozó ismerősökkel :)

2016. jan. 14. 10:18
 12/35 anonim ***** válasza:

Az előző munkahelyem pont ilyen volt. Utáltam, mert bár sok szabadidőm lett volna, amit értelmesebben is eltudok tölteni, még is ott kellett ülnöm teljes munkaidőben. Lassabban telt az idő és jobban elfáradtam mint most, hogy dolgozni is kell.

Most is változó, van hogy egésznap ebédelni sincs időm és van, hogy simán van 2-3 órám, amikor azt csinálok, amit akarok. Nekem ez így sokkal jobb, mint az állandó semmit tevés. Hasznosnak, fontosnak érzem magamat a munkahelyemen és ez tök jó érzés. :)

2016. jan. 14. 10:24
 13/35 anonim ***** válasza:
71%
Bárcsak én is unatkozhaték, ehelyett 12 órán át szívok. A minimum, hogy alszol helyettem is. :(
2016. jan. 14. 11:37
 14/35 anonim ***** válasza:
Jajj, ne is mondjátok, évekig kerestem, mire találtam egy olyat, ahol végre távmunkázhatok. Előszőr 8 órában untam hülyére magam, aztán már csak négyben, most már itthonról dolgozom és heti max. egy alkalommal megyek be pár órára. És nem azért untam magam annyira, mert nem fontos amit csinálok, hanem mert nem lehet vezényszóra csinálni, határidők vannak amit tartanom kell, de hogy addig én azt az éjszaka közepén, avagy 16-20 órában folyamatosan, utána napokig pont letojva csinálom, ahhoz senkinek semmi köze. Sokkal hatékonyabb így, igaz, a fizetésem sem állandó, ippeg pont e miatt, van egy alap, után az elvégzett munkával arányos a többi, de az anno bejelentettnél még sosem volt kevesebb. Sokkal könyebben szervezek így, jut idő mindenre. Én anno rengeteget olvastam és próbáltam fordítani, már amennyire abban a bolondokházában lehetséges volt és besegítettem más kollegáknak,már akinek tudtam, még annak is több értelme volt, mint ülni és malmozni. Nagyon utáltam, én is haszontalannak éreztem magam, miközben tudtam, hogy meló után rohanás, gyerekek, mókuskerék és evett a penész, hogy az üresen álló időmben mi mindent megtehettem volna. Nem is értem miért éri meg bárkinek is kifizetni egy munkavállaló üresen töltött óráit. Én tuti nem tenném.
2016. jan. 14. 11:40
 15/35 anonim ***** válasza:

8 órából kb 1-et dolgozom, a maradék időt eltöltöm a kollégákkal, nyelvet tanulok, fejlesztem magam, hülyéskedek, vásárolok, recepteket nézek.

Otthon nem is netezem emiatt, és így marad időm minden másra.

Régebben rossz érzés volt, hogy nem csinálok produktív munkát, de ma már nem érdekel. Nem fogok egy munkát 8 óráig csinálni csak azért, hogy úgy tűnjön, hogy dolgozom, ha 1 óra alatt is meg tudom oldani.

2016. jan. 14. 14:03
 16/35 A kérdező kommentje:
hát ez az
2016. jan. 14. 15:12
 17/35 anonim ***** válasza:
52%

Mondj fel!

Nekem is volt ilyen munkahelyem, egy irodában kellett tespedni naphosszat, ahelyett, hogy valami értelmeset csináltam volna. Mióta felmondtam sokkal jobb :)

2016. jan. 14. 16:33
 18/35 anonim válasza:
Nemtom én a helyedben örülnék neki
2016. jan. 14. 16:57
 19/35 anonim ***** válasza:
Hidd el ennél lehetne sokkal rosszabb is, hidd el. És is dolgoztam olyan helyen korábban, ahogy kb. A munkaidőm 40%-ában dolgoztam, mellette filmet néztem, zenét hallgattam, neteztem. Most ennél sokkal rosszabb! A legtöbb oldal le van tiltva nálunk, én is max. 2 órát dolgozom egy nap a többi időben szó szerint malmozok. Ha hozzáérek a telefonhoz furán néznek, ha megnyitok egy még nem letiltott oldalt a gépről akkor meg a vezető cseszeget hogy miért nem dolgozom. Már többször kértem munkát, ekkor adtak egy fél órás baromi unalmas munkát, ezt többször eljátszottam, de kb. Nem is érdekli őt. Szóval addig jó amíg netezhetsz, van rosszabb is. Na meg inkább a semmittevés, mint a folYamatos túlóra.
2016. jan. 14. 17:29
 20/35 anonim válasza:
Nem semmi, hogy milyen problémája van egyeseknek :D
2016. jan. 14. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!