Unatkozok munkahelyen. Mit csináljak?
Nekem is sokszor volt ilyen. Most visszasírom a régi szép időket :D
Én vittem be magammal könyvet, olvastam. Amikor fősulira jártam, akkor a tanulnivalót vittem be.
Rajzolgattam.
Cseteltem a szintén unatkozó ismerősökkel :)
Az előző munkahelyem pont ilyen volt. Utáltam, mert bár sok szabadidőm lett volna, amit értelmesebben is eltudok tölteni, még is ott kellett ülnöm teljes munkaidőben. Lassabban telt az idő és jobban elfáradtam mint most, hogy dolgozni is kell.
Most is változó, van hogy egésznap ebédelni sincs időm és van, hogy simán van 2-3 órám, amikor azt csinálok, amit akarok. Nekem ez így sokkal jobb, mint az állandó semmit tevés. Hasznosnak, fontosnak érzem magamat a munkahelyemen és ez tök jó érzés. :)
8 órából kb 1-et dolgozom, a maradék időt eltöltöm a kollégákkal, nyelvet tanulok, fejlesztem magam, hülyéskedek, vásárolok, recepteket nézek.
Otthon nem is netezem emiatt, és így marad időm minden másra.
Régebben rossz érzés volt, hogy nem csinálok produktív munkát, de ma már nem érdekel. Nem fogok egy munkát 8 óráig csinálni csak azért, hogy úgy tűnjön, hogy dolgozom, ha 1 óra alatt is meg tudom oldani.
Mondj fel!
Nekem is volt ilyen munkahelyem, egy irodában kellett tespedni naphosszat, ahelyett, hogy valami értelmeset csináltam volna. Mióta felmondtam sokkal jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!