Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Unatkozok munkahelyen. Mit...

Unatkozok munkahelyen. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2016. jan. 14. 09:23
1 2 3 4
 21/35 Pánczél válasza:
Nem tudom ..en is unatkozó napmint nap bent a meloba..jo vannak húzós napok de ha okos vagy es van egy fontossági sorrended akkor egesz nap az unalom meg esz..es én nem irodába ülök mint masok. Gyal kontaktlencse gyarba vagyok gépkezelő. Mindent a gp csinal nekm csak ellenőriznem kell hogy jol csinalja e amit csinal :D
2016. jan. 15. 01:15
 22/35 Pánczél válasza:
Bocsi a helyesírási hibákért nem figyeltem mit gépelek. ><
2016. jan. 15. 01:16
 23/35 anonim ***** válasza:
21-es: Én majdnem oda mentem irodába dolgozni, a kontaktlencsegyárba, de végül ezt választottam, ahol most vagyok! :D Milyenek az emberek egyébként ott?
2016. jan. 15. 08:22
 24/35 anonim ***** válasza:
21-es!!! Akkor te főőőnök vagy! :D
2016. jan. 15. 09:34
 25/35 anonim válasza:
verd rá a főnököd asztalára
2016. jan. 15. 11:37
 26/35 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, hogy ti itt siránkoztok! Menjetek el valamilyen gyárba vagy élelmiszerboltba dolgozni, de egy perc múlva visszasírjátok a régi munkahelyeteket... :D
2016. jan. 15. 16:59
 27/35 A kérdező kommentje:
én pont gyárba akarok menni majd :)
2016. jan. 15. 18:06
 28/35 anonim ***** válasza:
Mit csinálj? Hát örülj, például. Nálunk percre pontosan el van számolva a munkaidő, végig kell dolgozni az egészet. Már azért is leszidnak, ha nem szünetben mész el vécére, hanem a munkaidő közben, mert az 3-4 perc kiesés, és hát azt mégis miért kéne nekik kifizetni, amikor olyankor nem is dolgozol?! Folyamatosan figyelnek minket a kamerákon keresztül, és ha valaki leáll a munkával, akkor jön a főnök és nekiáll ordítozni. Amikor önhibánkon kívül nem tudunk dolgozni, pl. áramszünet van, azt pedig teljes egészében levonják a bérünkből, akkor is, ha csak 5 vagy 10 percre ment el az áram. Ha ilyen helyen dolgoznál, visszasírnád a mostani munkahelyed!
2016. jan. 16. 10:06
 29/35 anonim ***** válasza:

Utolsóval nagyon egyetértek, a fentiek még a jobb helyek.. én call centerben vagyok most, állandóan pörögni kell, az internet letiltva, telefonhoz nem nyúlhatsz. A gép nézi, mikor mehetsz ki szünetre. Olyan nincs, hogy te felpattansz és két percre kimész vécére, azt csak a 10 perces szünetben lehet, amit meg a számláló számol.

Ennél már csak a tesco pénztáros lehet rosszabb, akinek állítólag 6-8 órát kell egyhuzamban ülni a pénztárban, és ha nem bírja ki, azt mondják hogy vegyen pelenkát. _Bár nem tudom, ez mennyire igaz.

2016. jan. 16. 10:33
 30/35 anonim ***** válasza:
#29 tesco-s semennyire se igaz, ha 6 óránál hosszabb a munkaidő akkor abba kell egy fél-egy órás szünetet tenni. Munka közben is el lehet menni pisilni, persze nem akkor amikor 10en állnak sorban minden kasszánál.
2016. jan. 16. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!