Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki nem nyal, az szopik. Ez a...

Aki nem nyal, az szopik. Ez a két opció van egy munkahelyen? Vannak a nyalógépek akik a főnök hátsója felé közelítenek és kapnak ezt-azt. És vannak a többiek.

Figyelt kérdés

Ugye azt látom hogy a nyalógépeket mindenki utálja sőt lenézi mégis van eredménye a nyalásuknak.

Pl nálunk az ügyeletes nyalógép elérte hogy két ünnep közt nem kell jönnie. Mindenki másnak igen. Az indok átlátszó: annyi szabija van hogy ki kell adni valamikor. Nonszensz: nekem pl több van mégis mennem kell.

Vagy a másik: mindenkitől elvették az utazási támogatást mondván szegény az eklézsia. Kivéve a nyalógéptől. Miért? Mert csak, azért.

Indok papíron: mert vidékről jár (Bp-Érd...) Érdekes másik munkatárs meg Vácról jár, meg van aki Hatvanból, de az nem számít.

Szóval vagy nyalsz vagy szopsz? Ez a két opció van?

2015. dec. 27. 11:16
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Nem. Én úgy látom hogy ez egy oklyan totális birkanép amivel bármit meg lehet etetni és bár már rohad szét minden de és akkor mi van? Lopni még lehet, a tehén (=lakosság) beteg uygan de még él fejni lehet (=lopni a közpénzt stadionokra). És meddig megy ez így? Akármeddig. ezzel a birkanéppel akármeddig.

Majd végén a csúti törpe még szobrot is kap. Miközben lámpavasat kéne kapnia.

2015. dec. 28. 13:17
 22/33 Titusztitusz ***** válasza:
Nem...AKÁRMEDDIG nem fog ez ÍGY menni...Mivel a jövőre nézve két lehetőség van/lesz...Úgy, ahogy a múltbéli példák is mutatják a történelemben...Vagy a társadalom kikényszerít valami változást, vagy megyünk a levesbe, és kipusztulunk...Harmadik út szerintem nincs...A politikusok zagyválásaival, meg a statisztikákkal való bűvészkedéssel meg nem kell foglalkozni...De majd az idő eldönti, hogy a mai magyar társadalom melyik útra akar/fog lépni...Mondjuk jelen állás szerint egyértelmüen az utóbbi, azaz a kipusztulás irányába haladunk, de azért én bízok abban, hogy idővel megfordul azért ez a trend...Mert különben nagyon szép jövő elé fogunk akkor nézni mindannyian...Nyalógépek is, meg a tisztességes emberek is...Sőt...Még a politikusok is...
2015. dec. 28. 13:24
 23/33 A kérdező kommentje:

".Még a politikusok is..." Azért egynémely politikust meg a holdudvar embereit ez nem fenyegeti. Megtöltik a bőröndöt az összetolvajkodott pénzzel és irány valami paradicsomi sziget ahol élnek mint hal a vízben míg meg nem halnak. Ld sok náci háborús bűnös D-Amerikában.

A lopott pénzből mindenre futja majd.

2015. dec. 28. 14:06
 24/33 anonim ***** válasza:

Az 5. hsz.után már tudtam, hogy vagy egy állam közeli cégnél, vagy egy nagymagyarország matricás 20+millás kocsiját az alkalmazottakkal takarittató kisésközép vállalkozónál dolgozol...

Állami cégnél volt ilyen "munkatársnőm", akivel két projekben is volt szerencsém együtt dolgozni.

Az első időben még lehetett vele dolgozni, aztán amint felmérte az erőviszonyokat, bekapcsolta a pedálgépet, és szépen kezdte a válykálódást, több munkatársat sikeresen el is lehetetlenitett. Mert a vezetőség vevő volt erre a stilusra.

A másik projektben viszont már nem voltak elégségesek a szakmai képességei, közepes teljesitményt nyújtott, igy néhány szánalmas nyallerkodási kisérlet után az ottani felettesek leirták. A munkatársak még korábban.

Szóval abszolut vezetőség kérdése, hogy mennyire lehet nyallerkodással előnyt szerezni.

Ami pedig Titusz2x-t illeti: egyet kell értenem vele. Nálam sokkal tapasztaltabb emberek is hasonlóan látják a világ jövőjét. De elég, ha csak azt nézed, hogyan árasztották el a közel-keleti népek a nyugati világot az elmúlt néhány évben.

Szvsz a válság már régóta, de legalábbis a SZU összeomlása óta tart. Azóta mindent ugyanúgy csinálunk, mint nyugaton, csak durvábban: kapitalizmust egyre kevesebb szociális felelősség vállalással, saját arisztokrácia kialakitását-miután az 50-es években felszámolták őket, még ha levitézlettek is nagyrészben- az emberek adóforintjából, EU-s pénzből. És nem fognak tudni annyi pénzt tömni a szavazók zsebébe, hogy ezt folytassák a következő választások után. Mert a kiskirályok idejét éljük, és ha elég sok tyúkszemre rálépnek ezek, akkor hiába minden propaganda...

2015. dec. 28. 14:56
 25/33 A kérdező kommentje:

"hogy ezt folytassák a következő választások után. "

Ezt a dumát mintha hallottam volna már párszor. Aztán megint meglett a kétharmad és 18-ban megint meglesz. Tőlem ugyan 1 db szavazatot se kapnak soha de mások majd megoldják.

2015. dec. 28. 15:02
 26/33 A kérdező kommentje:

"tudni annyi pénzt tömni a szavazók zsebébe" nem kell egy fillér se a szavazók zsebébe sőt nem adnak bele semmit és ami benne van még azt is kilopják. ld magánnyugdíj.

és mégis önként és dalolva kapják a sok zombitól a szavazatot és így lesz 18-ban is.

2015. dec. 28. 15:04
 27/33 anonim ***** válasza:
Nem vagyok zombi de nincs jobb náluk. Ha tényleg elérhető lesz a 10+10 millió lakásra akkor pedig nem is kérdés, hogy rájuk szavazok újra.
2015. dec. 28. 15:30
 28/33 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Ez a kádárizmus. A 25M helyett inkább normális bérek kellenek! Több mint 1 millió ember kevesebbet keres 300 Euronál ember!!!

Ha itthon is meg lenne fizetve, be lenne jelentve az Átlag Józsi, akkor nem lenne akkora dobás ez az otthonteremtési támogatás. Ha minden 3 gyerekes család havonta félre tudna tenni 6-700 Eurot- ahogy külföldön egy átlag keresetből élő család akár többet is- akkor akár 10 év alatt meg lenne a ház, és még ki is tudnák fűteni.

De nincs jobb ebéd annál,aminek más állja a cehhét.

2015. dec. 28. 16:32
 29/33 anonim ***** válasza:

"De nincs jobb ebéd annál,aminek más állja a cehhét."

Így van. De mi akkor is örülnénk neki mert 3 gyereket szeretnénk amúgy is. Tudod máskor meg mi nem kaptunk a közösből, így ha ez sikerülne akkor kicsit kompenzálva érezném magunk. Mondjuk már az adókedvezmény is szuper dolog, az is jó lenne ha azt emelnék.

2015. dec. 28. 17:20
 30/33 anonim ***** válasza:

"A 25M helyett inkább

normális bérek kellenek! Több mint 1 millió

ember kevesebbet keres 300 Euronál ember!!!

Ha itthon is meg lenne fizetve, be lenne

jelentve az Átlag Józsi,"

De a bérek az nem is az állam dolga. Én tök átlagosnak érzem magam, hiszen átlagos budapesti fizetésem van amiből megélni, albit fizetni viszonylag könnyen lehet, de 3 gyereknek alkalmas házat venni azért sok sok év spórolás és hát nem vállalhatunk 40 évesen gyereket így sürget az idő is. Ezért jó, hogy segítik a fiatalokat lakással.

De amúgy nekem az is oké ha nincs kadarizmus. Csak akkor tessék már visszaadni mindenkinek azt a sok sok lakást amit annak idején puszira kaptak az államtól. Az én családom, párom családja soha nem kapott ilyet. Félek hogy én se fogok de azért olyan jó lenne ha mégis.

2015. dec. 28. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!