Aki nem nyal, az szopik. Ez a két opció van egy munkahelyen? Vannak a nyalógépek akik a főnök hátsója felé közelítenek és kapnak ezt-azt. És vannak a többiek.
Ugye azt látom hogy a nyalógépeket mindenki utálja sőt lenézi mégis van eredménye a nyalásuknak.
Pl nálunk az ügyeletes nyalógép elérte hogy két ünnep közt nem kell jönnie. Mindenki másnak igen. Az indok átlátszó: annyi szabija van hogy ki kell adni valamikor. Nonszensz: nekem pl több van mégis mennem kell.
Vagy a másik: mindenkitől elvették az utazási támogatást mondván szegény az eklézsia. Kivéve a nyalógéptől. Miért? Mert csak, azért.
Indok papíron: mert vidékről jár (Bp-Érd...) Érdekes másik munkatárs meg Vácról jár, meg van aki Hatvanból, de az nem számít.
Szóval vagy nyalsz vagy szopsz? Ez a két opció van?
Ha nálunk beteg vagy már nagyon vissza se kell menni.
Az hogy te hogy gyógyulsz a főnököt nem érdekli. Az meg hogy végigfertőzöl mindenkit szintén nem érdekli. Leszarja. Hiszen a többinek is jönni kell akár betegen is, hát mit érdekli.
"Én meg senkit se hallottam "
Pontosítsunk. Ha ez igaz akkor is EDDIG volt igaz. Soha többet nem jelentheted ki hogy senkit se... mert engem igen ha mást nem is.
Szerintem meg nem kamuzik, sajnos egyes helyeken ez a valóság. Voltak nekem is hasonló tapasztalataim.
Sajnos nincs mit tenni, az ilyen helyeket ott kell hagyni, mert meggebedhetsz akkor se fognak befogadni és a vége előbb-utóbb úgy is a kirúgás lesz.
ha valaki pótolható, akkor azon nincs min csodálkozni.
nekem például nem kell ahhoz nyalnom, hogy minden úgy történjen az esetek 99%-ában, ahogy nekem megfelelő(igen, van az az 1%, amikor megkívánja a helyzet, hogy nem mehetek akkor szabadságra, amikor akarok).
engem nem is szerettek volna még azért kirúgni, mert 2-3 napig betegség miatt muszáj volt otthon maradnom.
annyi a titka a dolognak, hogy örülnek, hogy végre találtak egy megfelelő szaktudású munkavállalót, akivel meg is vannak elégedve.
egy gyári munkást nyilván gondolkodás nélkül elküldenek, mert van helyette 100 másik.
ezért is tehetik azt meg, hogy utazási támogatás helyett inkább fel sem veszik a más városból jelentkezőt az ilyen helyekre.
ahova sürgősen kell egy ritka szakember, akkor nem hisztiznének akkor sem, ha 50 km-ről jár dolgozni.
"akkor tudni lehet hogy ITT KOPOGTAT MÁR A VÉG..."
Na hagyjuk már!!!
A magyaroknál állítólag Mohács óta kopogtat a vég, mégse ért még ide.
Sőt ha Móricz Rokonokját elolvasod, hát mintha ma írta volna. Orbán Mészáros Lőrinc meg az egész pereputty.
1: 1-ben!!
És azért Móricz se egy mai darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!