Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki nem nyal, az szopik. Ez a...

Aki nem nyal, az szopik. Ez a két opció van egy munkahelyen? Vannak a nyalógépek akik a főnök hátsója felé közelítenek és kapnak ezt-azt. És vannak a többiek.

Figyelt kérdés

Ugye azt látom hogy a nyalógépeket mindenki utálja sőt lenézi mégis van eredménye a nyalásuknak.

Pl nálunk az ügyeletes nyalógép elérte hogy két ünnep közt nem kell jönnie. Mindenki másnak igen. Az indok átlátszó: annyi szabija van hogy ki kell adni valamikor. Nonszensz: nekem pl több van mégis mennem kell.

Vagy a másik: mindenkitől elvették az utazási támogatást mondván szegény az eklézsia. Kivéve a nyalógéptől. Miért? Mert csak, azért.

Indok papíron: mert vidékről jár (Bp-Érd...) Érdekes másik munkatárs meg Vácról jár, meg van aki Hatvanból, de az nem számít.

Szóval vagy nyalsz vagy szopsz? Ez a két opció van?

2015. dec. 27. 11:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Meg mi ez, hogy beteg nem lehetsz? Ha beteg vagyok akkor otthon maradok két okból is: gyorsabban gyogyulok és nem fertőzöm meg a kollégákat.
2015. dec. 28. 09:53
 12/33 A kérdező kommentje:

Ha nálunk beteg vagy már nagyon vissza se kell menni.

Az hogy te hogy gyógyulsz a főnököt nem érdekli. Az meg hogy végigfertőzöl mindenkit szintén nem érdekli. Leszarja. Hiszen a többinek is jönni kell akár betegen is, hát mit érdekli.

2015. dec. 28. 10:05
 13/33 anonim ***** válasza:
Szerintem te megint az a hisztiző kamu történet gyártó idióta vagy.
2015. dec. 28. 10:07
 14/33 A kérdező kommentje:

"Én meg senkit se hallottam "

Pontosítsunk. Ha ez igaz akkor is EDDIG volt igaz. Soha többet nem jelentheted ki hogy senkit se... mert engem igen ha mást nem is.

2015. dec. 28. 10:07
 15/33 anonim ***** válasza:
64%
Jó de te kamuzol össze itt mindenfélét naponta. Te nem vagy mérvadó.
2015. dec. 28. 11:03
 16/33 anonim válasza:

Szerintem meg nem kamuzik, sajnos egyes helyeken ez a valóság. Voltak nekem is hasonló tapasztalataim.

Sajnos nincs mit tenni, az ilyen helyeket ott kell hagyni, mert meggebedhetsz akkor se fognak befogadni és a vége előbb-utóbb úgy is a kirúgás lesz.

2015. dec. 28. 11:45
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

ha valaki pótolható, akkor azon nincs min csodálkozni.

nekem például nem kell ahhoz nyalnom, hogy minden úgy történjen az esetek 99%-ában, ahogy nekem megfelelő(igen, van az az 1%, amikor megkívánja a helyzet, hogy nem mehetek akkor szabadságra, amikor akarok).

engem nem is szerettek volna még azért kirúgni, mert 2-3 napig betegség miatt muszáj volt otthon maradnom.

annyi a titka a dolognak, hogy örülnek, hogy végre találtak egy megfelelő szaktudású munkavállalót, akivel meg is vannak elégedve.

egy gyári munkást nyilván gondolkodás nélkül elküldenek, mert van helyette 100 másik.

ezért is tehetik azt meg, hogy utazási támogatás helyett inkább fel sem veszik a más városból jelentkezőt az ilyen helyekre.

ahova sürgősen kell egy ritka szakember, akkor nem hisztiznének akkor sem, ha 50 km-ről jár dolgozni.

2015. dec. 28. 11:49
 18/33 Titusztitusz ***** válasza:
Válasz a kettes hsz-re...Kérdező...Nincs igazad amikor azt mondod, hogy "nincs igazam"...Ugyanis felületesen ismered ezek szerint csak az ókori és hasonló példákat...Ugyanis ha kicsit elmélyülnél a témában, akkor láthatnád azt, hogy bár valóban a régi időkben is voltak példák az ilyen undorító szellemiségre mint amilyet a kérdésedben is felvetettél, csak éppen ott a lényeg, hogy az ókori és közelmúltbeli szerzők leírásai-társadalomkritikai megfogalmazásai EGYTÖL-EGYIG mind olyan korbol származnak, amikor a saját koruk civilizációja-társadalma ROTHADÓ ÁLLAPOTBAN VOLT...És a hanyatlás végstádiumábol származnak ezek a leírások kivétel nélkül...Nézz csak utána pl. Juvenalis korszakának! Hogy mikor, melyik korban írta azt, amit...Vagy Ammianus Marcellinusnak...Hogy MELYIK korban élt ő is...Caesar korában? Vagy Augustus korában? Nem...Ezek a szerzők mindketten a HANYATLÓ, KÉSŐKORI, "rothadó" Róma korában éltek...És Szókratész? Mikor élt, és mikor szólalt fel a kora társadalmi rothadásának jelenségei ellen? Periklész idejében? Nem...Az Athéni demokrácia végstádiumának idejében...És lehetne a példákat sorolni vég nélkül...Szóval régi megfigyelés szerintem az, hogy amikor már TÚLSÁGBA is elburjánzik egy társadalomban pl. az a jelenség is, amiröl beszélsz,(A másik hírhedten negatív jelenség a KORRUPCIÓ...)akkor tudni lehet hogy ITT KOPOGTAT MÁR A VÉG...És ez igaz a mai társadalmunkra is...A rothadás szemmel látható jelei ott vannak mindenütt, minden téren...Aki ezt nem látja, az vak, vagy érdekében áll hogy ne lássa...
2015. dec. 28. 12:30
 19/33 A kérdező kommentje:

"akkor tudni lehet hogy ITT KOPOGTAT MÁR A VÉG..."

Na hagyjuk már!!!

A magyaroknál állítólag Mohács óta kopogtat a vég, mégse ért még ide.

Sőt ha Móricz Rokonokját elolvasod, hát mintha ma írta volna. Orbán Mészáros Lőrinc meg az egész pereputty.

1: 1-ben!!

És azért Móricz se egy mai darab.

2015. dec. 28. 13:05
 20/33 Titusztitusz ***** válasza:
Nézd meg hogy Móricz is MELYIK KORBAN élt és alkotott...Mátyás király korában? Vagy Nagy Lajos idejében? Nem...A magyar nép és társadalom LEGNAGYOBB KATASZTRÓFÁJÁNAK időszakában, és azt megelőzően élt és alkotott...(Azaz az első világháború környéki időkben, és a másodikat megelőző időszakban...)Vagy nézd meg Ady-t...Vagy József Attilát...Ezek a példák szerinted VÉLETLENEK? Szerintem nem azok...De nem akarlak meggyőzni, ha te úgy látod, hogy AZOK A JELENSÉGEK amikröl beszéltél a kérdésedben, egy VIRÁGKORÁBAN lévő FEJLŐDŐ-ÉPÜLŐ társadalom jelenségei szoktak lenni, hát akkor csak gondold azt nyugodtan...Felőlem...
2015. dec. 28. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!