Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy munkáltatónak joga van...

Egy munkáltatónak joga van elvenni a saját pénzből vett és a munkahelyre bevitt eszközt? Mondván ami a céghez bekerül az a cégé? És majd a főnök eldönti mi kié lesz?

Figyelt kérdés

Irodában dolgozom és a cég olyan pitiáner szarrágó hogy százéves szar bútorok székek vannak. Mivel napi 8 órát ülök egy szétesőben levő irodai forgószéken ami úgy néz ki hogy lomtalanításon különbek vannak kitéve és kértem 100x hogy adjanak már új széket (majd…) így elmentem és vettem egyet saját pénzből. Végül is én ülöm rajta 8 órát.

Egy napig volt meg. Megyek be reggel sehol az új szék helyette ott a régi. Kérdezem a többieket-hát ez? Ki volt ez a mocsok? Itt töröm el a kezét helyben.

Hát ki lett volna. A főnök meglátta és vitte is be magához. Na ezt el se hittem mentem a főnökhöz. Ott az irodájában az új székem amit saját pénzből vettem!!!!

Mondom bocs de ez az enyém és toltam volna ki. Azt mondja nem!!!! Majd ő megmondja mi kié! Mondom bocs de saját pénzből vettem úgyhogy nem kérdés kié. Az enyém.

Válasza: nem!!!! Ami a céghez bekerül az már a cégé!!!!!!! És majd ő eldönti hova kerül!!!

Mondom akkor ha felakasztom a kabátom a fogasra az is a cégé???

Válasza: ne pofázzak vissza!!!!!

Olyan ideges lettem hogy futottam ki az irodából na nem a félelem miatt hanem tudtam mert ha egy pillanatot is maradok annak rossz vége lesz. Mert úgy pofán b****szom ezt a barmot hogy kiloccsan a nemlétező agya, és az csak nekem árt. Majd még börtönbe kerülök egy baromállat meg egy szék miatt? De halál komolyan hajszál híja volt hogy szarrá nem vertem. Hajszál híja?

De ilyet lehet? Beviszek egy saját pénzből vett dolgot és einstandolják?

Ne jöjjünk azzal hogy mondjak fel meg bíróság-nem fogok egy állást bukni egy szaros szék miatt.

Csak az agyam megáll.

2015. dec. 19. 21:45
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam az egész történetet.

bevallom, kétszer is.

A szemem akkorára meredt, hogy azt hittem kiesik a helyéről.

Ilyen van?:O

Ilyen létezik?

Ez egy fa...nyak már bocsánat.

Én is agyonvertem volna legszívesebben, de nem érné meg.

Máskor is ilyen kriminális volt?

2015. dec. 19. 21:52
 2/57 zgyzgy ***** válasza:
És miért nem vetted vissza a székedet?
2015. dec. 19. 21:52
 3/57 anonim ***** válasza:
81%
Ritka tahó főnököd van, ilyet még életemben nem hallottam. De ha az állás a prioritás, hozd ki a széket az irodájából, amikor épp nincs bent a főnök, és vidd haza.
2015. dec. 19. 21:54
 4/57 A kérdező kommentje:

Leírtam miért nem vettem vissza. Nyilván olvastad csak nem hitted el. Igan, azért nem vettem vissza mert sztem kirúgtak volna ha megteszem. És aztán lehet a kirúgás miatt a bíróságra rohangálni hónapokig akár évekig végső soron egy szék miatt????

Hát nem. Inkább lenyelem. Mit tehetek.

2015. dec. 19. 21:55
 5/57 A kérdező kommentje:

"épp nincs bent a főnök, és vidd haza."

Kirúgnának. Az már a cégé. Ha joga van ha nincs akkor is az övé ő már úgy tekinti. Erősebb kutya b **szik.

2015. dec. 19. 21:56
 6/57 anonim ***** válasza:

nem, hogy lenne

amit magadnak viszel (legyen ez a táskád, az ebéded vagy az a szék), az a tiéd

életemben nem hallottam még ilyet

ha nem tudod visszaszerezni, sajnos nem tudsz mit csinálni, mert bíróságra menni ilyen miatt nyilván hülyeség lenne

esetleg bebizonyíthatod neki, hogy az törvény szerint a te tulajdonod, bár ha ilyen, nem hiszem hogy nagyon érdekelné

2015. dec. 19. 21:58
 7/57 anonim ***** válasza:

S ha te leteszed az íróasztalra a mobilod, azt is elveszi?

Vagy tegyük fel szemüveges vagy azt odateszed az asztalra elveszi?

Ez röhejes.

2015. dec. 19. 21:59
 8/57 anonim ***** válasza:

És ha nem tudják bizonyítani, hogy te vitted el? Nyilván rád gyanakodnának, de nem fognak házkutatást tartani nálad egy szék miatt. Vagy a gyanú miatt is kirúgna az a barom?

Eszem megáll hogy micsoda taplók vannak.

9/57 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy azt azért nem, de ez akkor is durva.

Ilyen agyhalott nincs még 1

10/57 A kérdező kommentje:
Summa summarum annyi hogy elvihetném a széket (meg pofán is kenhetném ezt az állatot) de nem megyek bele ilyenbe egy szék miatt ha az állásom a tét.
2015. dec. 19. 22:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!