Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lehet más választása egy...

Lehet más választása egy munkahelyen a dolgozónak mint a szervilizmus? Vagy ez vagy röpül?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm azzal jön hogy miért szervilis mindenki egy munkahelyen. Mondom erre te hülye vagy. Miért mi mást lehetne csinálni? Egy munkahely nem egy demokratikus intézmény. A főnök kinyilatkoztat és az alattvalók ugranak. Lábhoz kutya. Ilyen egy munkahely.

Ezt vitatni lehet aztán lehet megtanulni repülni is.

2015. dec. 24. 09:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%

gondolod mindenki ezt csinalja?

16 eve dolgozom, SOHA nem hivtak hetvegen, sem szabadidomben.

2015. dec. 25. 11:17
 12/19 A kérdező kommentje:

Na gyere hozzánk. Felveszed behívnak szabi alatt.

Nem veszed fel sanszos hogy vissza se kell menni szabiról.

2015. dec. 25. 17:32
 13/19 anonim ***** válasza:
52%

Akkor ne vedd fel.

Leginkább amúgy a könnyen pótolható munkaerőnél viselkednek így, ha olyan munkakörben dolgoznál, amire alig találnak embert, akkor nem így lenne.

2015. dec. 26. 17:25
 14/19 A kérdező kommentje:

"a könnyen pótolható munkaerőnél viselkednek így"

Talát süllyedt. De hát abból főz az ember levest ami otthon van.

2015. dec. 27. 10:00
 15/19 A kérdező kommentje:

" amire alig találnak embert, akkor nem így lenne."

Ha ilyen helyen munkakörben dolgoznék nem lenne ilyen kérdésem. Akkor megbecsült munkaerő lennék akinek nyalják a valagát csak el ne menjen. De helyette egy felcserélhető átlagsenki vagyok akivel úgy bánnak mint egy darab szarral, mert tudják ha kivágnak 5 perc alatt 10 másik lesz a helyemre.

2015. dec. 27. 10:02
 16/19 anonim ***** válasza:

És nincs akármilyen ingyenes felnőttképzés ott ahol laksz?

Tudod, nem hiába mondogatták tanáraid meg szüleid azt, hogy tanulj fiam mert megszívod.

2015. dec. 27. 13:04
 17/19 A kérdező kommentje:

Minek nekem felnőttképzés? Hogy a fiókban legyen még egy papír a meglevő diplomák (igen többes számban) és vagy 6 OKJ-s emelt szintű papír mellé? Már magam se tudom hány "felnőttképzésen" vettem részt. Még MS/linux system admin papírom is van. Csak gyakorlat nincs mögötte mert sose vettek fel sehova.

Kuka az egész.

2015. dec. 27. 13:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem a kérdezőt kell szapulni, hogy milyen könnyen pótolható, és azért rinyál. Nem, sajnos a mai világban egyre inkább bevált gyakorlat, hogy a munkahelyen mindent megtehetnek veled. Államigazgatásban dolgozom gyomorgörccsel megyek be, és jövök haza, hétvégére viszek haza munkát, mégis állandóan szekál a vezetőm. Nem, nem vagyok lassú, jól osztom be a munkaidőm (már van gyakorlatom, középkorú nő vagyok), csak egyszerűen egyre több feladatra vagyunk egyre kevesebben.
2016. jan. 8. 06:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam. Még mielőtt jönnek a negatív megjegyzések, diplomás vagyok, nagy a munkabírásom, de nem tudok hirtelen váltani, nem kaphatom a vállamra a családom és nem költözhetek egy jobb munkalehetőség miatt 200-300 km-t egyik pillanatról a másikra. Tudom egy munkahely nem jótékonysági intézmény, de mindenkinek jobb lenne, ha egy konstruktív gárda kiépítésén és működésén fáradozna egy-egy vezető, nem pedig azon, hogy éppen ki nyal nekem s.get, és kit csináljak ki. A munkahatékonyság szempontjából is célravezető lenne, ha már nem azt nézzük, hogy emberek vagyunk, és viselkedjünk úgy is egymással.
2016. jan. 8. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!