Lehet más választása egy munkahelyen a dolgozónak mint a szervilizmus? Vagy ez vagy röpül?
Egy ismerősöm azzal jön hogy miért szervilis mindenki egy munkahelyen. Mondom erre te hülye vagy. Miért mi mást lehetne csinálni? Egy munkahely nem egy demokratikus intézmény. A főnök kinyilatkoztat és az alattvalók ugranak. Lábhoz kutya. Ilyen egy munkahely.
Ezt vitatni lehet aztán lehet megtanulni repülni is.
gondolod mindenki ezt csinalja?
16 eve dolgozom, SOHA nem hivtak hetvegen, sem szabadidomben.
Na gyere hozzánk. Felveszed behívnak szabi alatt.
Nem veszed fel sanszos hogy vissza se kell menni szabiról.
Akkor ne vedd fel.
Leginkább amúgy a könnyen pótolható munkaerőnél viselkednek így, ha olyan munkakörben dolgoznál, amire alig találnak embert, akkor nem így lenne.
"a könnyen pótolható munkaerőnél viselkednek így"
Talát süllyedt. De hát abból főz az ember levest ami otthon van.
" amire alig találnak embert, akkor nem így lenne."
Ha ilyen helyen munkakörben dolgoznék nem lenne ilyen kérdésem. Akkor megbecsült munkaerő lennék akinek nyalják a valagát csak el ne menjen. De helyette egy felcserélhető átlagsenki vagyok akivel úgy bánnak mint egy darab szarral, mert tudják ha kivágnak 5 perc alatt 10 másik lesz a helyemre.
És nincs akármilyen ingyenes felnőttképzés ott ahol laksz?
Tudod, nem hiába mondogatták tanáraid meg szüleid azt, hogy tanulj fiam mert megszívod.
Minek nekem felnőttképzés? Hogy a fiókban legyen még egy papír a meglevő diplomák (igen többes számban) és vagy 6 OKJ-s emelt szintű papír mellé? Már magam se tudom hány "felnőttképzésen" vettem részt. Még MS/linux system admin papírom is van. Csak gyakorlat nincs mögötte mert sose vettek fel sehova.
Kuka az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!