Ferfiak, ti mit gondoltok egy kozvetlen szemelyisegu norol? Reszletek lent.
Vendeglatasban dolgozom, ahol a vendegek 99%-a ferfi. Visszatero vendegek, tehat napi szinten ugyanazokat az arcokat latom.
En kozvetlen es mosolygos szemilyeseg vagyok es szeretek beszelgetni az emberekkel. Erdeklodom feloluk stb, mert tenyleg erdekel, mint masik ember. Ezt sajnos sokszor felreertik, es utana el kell utasitanom a meghivasokat.
A kerdes az lenne, hogy vajon a ferfiak mit gondolnak egy ilyen helyzetben? Mit gondolnak egy ilyen norol?
Mert bar nem viselkedek r.bancosan, de igy is ostromolnak, amit ugye reszben a viselkedesem valt ki.
Igazabol nem akarom, hogy rosszat gondoljanak rolam, de mashogy nem tudok viselkedni. Mar probaltam, es inkabb vallalom a magyarazkodast, de onmagam vagyok.
Reszben remelem, hogy felnott ferfiak reven, ok se veszik ezt tul komolyan.
Koszi a valaszt.
Igazabol szerintem nekik is feludules kicsit a munka kozben viccelodni vagy csak egy mosolyt latni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!