Kölcsönös vonzalom a főnökkel*, mit gondoltok?
Egy gyárban dolgozom, ő úgymond a főnököm, a műszakvezetők közül az egyik. Tehát nem ő a főnöke a gyárnak, messze nem, de a gyár területén belül bizony felettesem.
Harmincas évei elején jár, és (sajnos) most a nyáron megnősült. Sokaktól hallottam a felesége szépségének dicséretét.
Nekem ez az ember mindig is szimpatikus volt, teljes mértékben, nem csak fizikai mivoltában. Hanem az egész ember, a finom modorával, a gyárban "megismert" jellemével, tulajdonságaival.
Most nyáron nagyon fordultam belül, régről hurcolt gátlásaim és feszélyezettségem hullt le rólam, nagyon hirtelen mondhatni, és teljesen fellazultam, feloldódtam ott a munkahelyi társaságban is. Gondolom ez külső szemmel sem maradhatott észrevétlen. Viszont ez az én feloldottságom nagyon tiszta értelemben van, nem fennhéjázóvá vagy nagyképű tett, vagy kacérrá ott a férfikollégákkal, egyszerűen csak nagyot erősödött az önbizalmam, stabilabbá váltam lelkileg.
Pár hónapja veszem észre meglepetten (de kritikus vagyok amugy ezzel), mintha olyan jelek érkeznének az általam mindig is szimpatizált felettesemtől, mintha ő (is) különösen vonzódna hozzám. ((Egyébként nem egy csapodár, lányszédítős az illető, sőt!!)
Egyszerűen érzem a viselkedésén a változást felém, mégha nem is egészen megfogható. Mintha észrevett volna, mint nőt. De sztem ez a szimpla tetszésen túli dolog.
Hogyan kezeljem ezt? Tudom, hogy nem szabad megengednem semmit magamban felé, mert ez egy holt ügy. De sokszor elkap a bizsergés, a lila köd szele, ha ő van velünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!