Ti mit szólnátok, illetve a munkahelyetekre mennyire számíthatnátok, ha mondjuk egy rendkívüli, de tartós helyzet miatt behívnának polgári szolgálatra?
Figyelt kérdés
Tegyük fel pl az országban folyamatos terrorcselekmények történnének.
Aki nem tudná miről beszélek, annak egy kis segítség
És igen! Ez HATÁLYOS!
2015. dec. 7. 01:22
11/12 anonim válasza:
én egyéni vállalkozó vagyok és itthon dolgozom, ha menni kellene, én mennék... remélem, inkább engem hívnának be, mint egy olyan embert, aki elveszti miatta a munkáját, bár nem tudom, ötvenkilós nőként venné-e valami hasznomat az állam, mert árkot ásni csak lassan tudnék...
12/12 anonim válasza:
Aki szerint ez az orszag nem adott semmit az fizesse mar nekem szemelyesen vissza azt amit rakoltottem mert hogy halat nem kapok toluk az fix. Oszt mehetnek rabszolgafoldekre aljamelot surolni felolem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!