Igaz az, hogy azért áradt ki a Duna mert Chuck Norris nyitva felejtette a kerti slagját?
Figyelt kérdés
Ma mesélte nekem egyik osztálytársam. Sztem nagyon megdöbbentő. :(
Ki mit gondol erről?
2013. jún. 9. 12:06
1/12 anonim válasza:
Chuck Norris a kemény, nem a kerti slagja, szóval nem igaz...
2/12 anonim válasza:
Chuck Norris soha nem felejt semmit
3/12 anonim válasza:
Ja meg csak akkor mesélte neked ezt az osztálytársad ha persze haverod, ÉS NEM A SULIBEN mert sztem arra gondoltál csak kiment a fejedből hogy vasárnap van.
Nem azért mert a "Chuck Norris nyitva felejtette" az a senkiházi mert azt gondolják róla hogy akkor az ő kerti slagja csak akkora kárt tudott okozni, ezt hiszik menőnek. Hát elmondom hogy nem! A sok eső miatt!
5/12 anonim válasza:
Getsuga Tenshou you must be fun at parties.
8/12 anonim válasza:
Hülyeség. C.N. csak belehugyozott a Dunába.
9/12 anonim válasza:
Szerintem meg kaki.
Norris azért árasztotta meg a Dunát, mert ő az Isten.
10/12 anonim válasza:
Chuck Norris nem az Isten. Nem Chuck Norris az Isten. Csak egy senkiház elegem van ebből a sz*rból mindenki azt a rákot élteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!