Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire tűritek a munkahelyi...

Mennyire tűritek a munkahelyi stresszt?

Figyelt kérdés
2015. nov. 19. 09:10
 1/5 anonim ***** válasza:
21%

Sosem ér stressz. Ez hozzáállásból fakad.

Nem egyszer osztom ki környezetemben lévő embereket de mindig tudom mit kellmondjak s hogyan a jó eredményért.

2015. nov. 19. 09:12
 2/5 anonim ***** válasza:

szerencsére ez minimális így simán tűröm...

de én alapból nem stresszelek semmin, mert mindenhez úgy állok hozzá, hogy megoldom ami sikerül is nagyrészt :)

22F

2015. nov. 19. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt jól. Viszont az ok nélküli elszámolást, számonkérést, hülyének nézést egyre rosszabbul.
2015. nov. 19. 09:19
 4/5 anonim ***** válasza:

"Sosem ér stressz. Ez hozzáállásból fakad.

Nem egyszer osztom ki környezetemben lévő embereket"

Fogd már fel, anya, hogy annyi gumicukrot eszek, amennyit akarok, mert felnőtt vagyok!!!

2015. nov. 19. 09:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Viszonylag jol, altalaban este eldobom az egeret es masnap reggelig nem gondolok a melora.

Neha van olyan idoszak amikor otthon is kattogok egy-egy probleman, hogy hogyan kellene megoldani, de nem okoz igazan gondot.

Ismerek olyat aki ilyenkor nem tud aludni.

2015. nov. 19. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!