Hogy győzitek le /vezetitek le a munkahelyi stresszt?
Nagyon kis dolgokon is képes vagyok stresszelni, lehet, hogy megfelelési kényszerem is van. Fejben tudom, hogy nem kellene mindenki véleményére adni, és hogy senki nem tökéletes, de mindig szorongok, hogy minden rendben menjen. Ma még mindig azon agyalok, hogy tegnap a melóhelyen mit cseszhettem el.
Van valami jó receptetek arra, hogy kevesebbet szorongjak? Mert sokat szenvedek attól, hogy ilyen vagyok.
Hasonló helyzetben voltam. Mg+B6 vitamint szedek, hogy növeljem a teljesítményem graprefruit+ginzeng cseppet használok. Rohadt maximalista vagyok, nem is szeretek bizonyos feladatokat kiadni a kezem közül, mert idegesít, hogy mire elmagyarázok valamit, addigra meg is csinálom. Ja, és van aki erre még rá is játszik, pedig szerintem gyakorlatiasan magyarázok, ésszerűen.
Próbálj egy olyan kikapcsolódást, hobbit, testedzést keresni, ami teljesen kikapcsol. Nekem ez bejött. Nem utolsó sorban energikusabb vagyok tőle.
Igazából annyi a stressz, hogy ha mindig mindennel foglalkoznék, már szívrohamban meghaltam volna.
Szóval úgy, hogy igyekszem mindig csak egy-két dologra, a legfontosabbakra koncentrálni, azzal, hogy "a többit is megoldom majd, idejében". Néha működik, néha nem. :D
De mondjuk emiatt - teljesen önszorgalomból - hatra járok reggel dolgozni, és és, fél hétig benn vagyok este, pedig a munkaidőm hivatalosan 9-17...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!