Munkanélküliek, ti mióta vagyok munkanélküliek?
Illetve akinek van munkája, mennyi idő alatt talált munkát?
Ami még érdekelne hány évesek vagytok, férfiak vagy nők, melyik megyében laktok, kis vagy nagyváros, megyeszékhely, esetleg főváros, vagy falu? Esetleg külföld?
Én csak nyár eleje óta nem dolgozom. Munkámmal nem volt baj (értékeléseken nem közölték), de munkahelyi kapcsolatok nem voltak túl jók. (nekem nem volt velük bajom, csak épp nem nyomtam a jópofizást stb). Valószinűleg egyik megromlott munkahelyi kapcsolatomnak hála lettem kitéve (bár felmondásnál nem hivatkoztak erre).
Aki régóta munkanélküli mi a francból él? Munkaügyi 3 hónapig adja a minimálbért, de utána mi van? Maszekoltok?
Én 2008 augusztusa óta nem dolgozom hivatalosan. Van szakmám és diplomám is (kertész). Persze, ez nem jelenti, hogy nem csinálok semmit. Alkalmi munkák és időnként tudunk eladni abból, amit megtermelünk, plusz egy kis zenélés. Ez arra elég, hogy nem a szüleim tartanak el, havonta adok be rezsire, kajára stb. De ezzel el is fogy a keretem minden hónapban, semmi nem marad, így családot nem tudok alapítani.
38F
Somogyban élek, Kaposvár közelében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!