Asszertivtitást, hogy tudnám használni domináló, bunkó kollegával szemben?
Figyelt kérdés
Pálya kezdő vagyok a munkahelyemen,és hibákért mindig összetűzésbe kerülök , fő "haljakenddel".Volt már szépen beszélni akartam vele volt amikor durván visszaszóltam, ,akor meg már verekedni akar.Más szemszögböl kéne vele kommunikálnom nem is behódoló és nem is támadó módon.2015. okt. 6. 20:29
1/2 anonim válasza:
Az ilyen emberekkel szemben a legjobb fegyver a gőgös közöny. Mert minek is pazarolnád az energiádat arra, hogy veszekedj valakivel, hogyha simán le is tudod szarni.
2/2 anonim válasza:
nem kell belemenni a játszmázásába. Ha kedves vagy azért fog kötözködni, mert látja megteheti minden következmény nélkül, ha meg durva vagy akkor azért...a legjobb ha ignorálod a viselkedését, akármit csinál és flegmán (de még nem is kell flegmán) cak szimplán átnézelrajta. Munkakapcsolaton kívül ne legyen semmihez közöd ami vele kapcsoaltos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!