Mit lehet kezdeni egy rossz szándékú kollégával?
Figyelt kérdés
Olyannal aki a másik ellen hangolja a többi kollégát meg a főnököt is.
Ahol csak tud keresztbe tesz.
Nyíltan megszégyenít.
Okos,értelmes,rafinált és ezt felhasználja,kiélvezi.
Ő a közvetlen felettes,Te meg az új így maga tehetetlen vagy.
Köszönöm.
2015. máj. 16. 17:33
1/17 anonim válasza:
Ha beszélsz vele akkor vedd fel a stílusát és oltsad vissza hogy érezze a törődést.
2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de az a gáz,hogy akkor kirugat.És a munkahely megtartása is fontos cél.
2015. máj. 16. 17:48
3/17 anonim válasza:
Én a helyedben kedves lennék hozzá. Nem nyalnék neki, csak simán kedves lennék. De hát ez én vagyok :-)
4/17 A kérdező kommentje:
Én most jelenleg nem dolgozom tehát nem én vagyok akivel ez történik,de nagyon érdekel.
Kettes válaszoló: Kedves egy gerinctelen emberrel?
2015. máj. 16. 17:57
5/17 anonim válasza:
Hát én beolvasnák neki, elküldeném a fa*zba és ha ezért ki is rúgnának, bár ha van kis esze a főnöknek nem rúg ki ezért.
6/17 A kérdező kommentje:
A főnök kis s.gg nyalója,szóval a főnök ad a véleményére sajnos.
2015. máj. 16. 18:03
7/17 anonim válasza:
Sürgősen keressen más munkahelyet! Teljesen nyilvánvaló, hogy ebből a helyzetből nem tud jól kijönni. Sajnos vannak olyan emberek akikbe kár a szó.. Nem éri meg, hogy rámenjen a lelki egészsége! Egy új környezetben sokkal jobban érezné magát. Fontos, hogy az ember ahol több órát eltölt jól érezze magát.
8/17 anonim válasza:
Tartsd be a netikettet és ne magázz, mert nagyon zavaró.
9/17 anonim válasza:
Ha ez nekem szól olvasd már el legalább a kérdező utolsó előtti válaszát! ;) Nem róla szól a kérdés...
10/17 anonim válasza:
Igazad van, de amúgy róla szól a kérdés ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!