Aki biciklivel jár dolgozni, nem izzad le?
Vigyél nedves törlőkendőt! Vagy egy váltás póló is elég.
Én egy időben a 12 km-re lévő munkahelyemre jártam bicajjal, és elég gyorsan hajtottam, bizony még a hidegben is leizzadtam, pedig direkt nem öltöztem túl. Ott sem volt zuhanyzó. Akkor azt csináltam, hogy sima légáteresztő, sportos pólóba mentem, és amikor megérkeztem, áttöröltem magam nedves törlőkendővel, deóval bekentem magam, és tiszta, száraz felsőt vettem fel.
Tömegközlekedem, nem tudok biciklizni.
Csak mindig érdekelt, hogy ez a gyakorlatban hogy működik.
Elképzelem, hogy bringára pattanok, nyilván nem kosztümben tenném. Ha a zuhany rész meg is lenne oldva, hogy viszem a vasalt blúzt, hogy ne gyűrődjön össze? Sporttáskában? Van annyi hely a bringán, hogy tudjam ezt mind vinni, plusz a dossziékat, aktákat, ha épp kell? Sminket nem tennék fel, mert leizzadnám, akkor fél órával korábban kéne beérnem, hogy ott sminkeljek. A hajam is leizzadna, hogy szárítanám meg?
Mindig érdekelt, hogy akinél elvárás, hogy jól fésült, jól öltözött legyen a munkában, az hogy oldja ezt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!