Ha 40 éves férfi lennél, kigyúrt ápolt testtel, jó megjelenéssel, szellemileg is karbantartva, milyen állást választanál?

40 éves férfiként rohadtul nem a kigyúrt testem lenne a szempont ami alapján munkát választanék, arról nem is beszélve, hogyha 40 évesen kellene újra állást keresnem már régen szarban lennék, hiszen akkor valami miatt buktam volna a jelenlegi diplomám által biztosított szinte korlátlan lehetőségeket. 40 éves korra, már a karrierem csúcsán szeretnék lenni, nem pedig elkezdeni valami teljesen új szakmát.
Az ember életét fiatalon kell megalapozni, nem pedig 40 évesen. Amúgy menj el kidobónak, ha a kigyúrt tested az egyetlen, amit fel tudsz mutatni.

#11: a kérdést nem kell komolyan venni, vagy a leírt adatok nem stimmelnek, vagy egyszerűen egy olyan ember írta, aki többet hisz magáról, mint ami valójában :D szóval..:
1: még 20 sincs az illaet csak unatkozott és ezért írta a ki a kérdést
2: egy lecsúszott alak, aki inkább kövér, mintsem kigyúrt, illetve szokták azt mondani, hogy a hülyék, nem tudják magukról, hogy hülyék. na itt is ez van :D
Szeretnétek ti fiatal ficsúrok így kinézni 40-en túl is mint most én:) savanyú a szőlő...
Amúgy van jó állásom, csak nem ilyen téren, gondoltam hátha van még jó ötlete valakinek.

persze persze :D én meg Kelopátra vagyok és most megyek lenyírom a füvet a szaturnusz egyik holdján :)
és az előbb ettem szőlőt, finom édes volt, te viszont még mindig lökött vagy :D

kérdező, vállald fel magad:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!