Minden női munka helyen ahol egy két férfi van ez megy?
A héten kezdtem egy alapvetően nőkből álló marketing cégnél az osztályon 10-en vagyunk ebből én egyedül vagyok férfi. A női öltözőben kellet öltöznőm mert a férfit festették, és amit láttam az katasztrófa volt a kuka mellet véres tamponok a zuhanyzó széthugyózva... és a főnök nőm rám van indulva ami nem lenne baj ha nem lenne 2x annyi idős, a második nap össze ismerkedtem a titkárnővel aki nagyon szép és határozott okos nő volt, erre másnap a főnök kirúgta és egy idős süket nőt rakott elé akivel katasztrófa dolgozni
26F
Nem értem, egy marketing cégnél minek öltözni? :)
Zuhanyzó és öltöző akkor szokott lenni, ha fizikai munkát végzel (részben legalább).
Színvonalas egy cég lehet, ha ilyen intelligens nők dolgoznak ott.
Nálunk két férfi van, egyik alkalmazott másik a tulaj 10en vagyunk összesen a cégnél, de teljesen kultúrált minden és mindenki.
Szóval szerintem te egy elég sz ar helyet fogtál ki...
24/L
Ha a főnöknő rád van gerjedve, akkor nem azért rúgta ki a titkárnőt, mert te rányomultál? Bocs, csak egy kérdés ami felmerült bennem.
52 éves az nem olyan öreg. Pakold meg, talán áthelyez valami jobb részlegre :)
Amúgy soha nem jó, ha egy csupa nőkből, vagy csupa férfiakból álló kollektívába bekerül egy ellenkező nemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!