Nem teljesen magától értetődő hogy ha egy munkahely adott ruhát vár el, akkor vagy adja a ruhát vagy fizesse a ruhapénzt?
Figyelt kérdés
Csak én jövök a falvédőről? Új munkahely és sorolják hogy milyen ruhát várnak el. Nem csak általánosságok hogy igényes tiszta hosszú nadrág, hanem egészen konkrét. A felső ilyen a nadrág ilyen a nyakkendő olyan a cipő amolyan.
Na most csak én gondolom úgy hogy ha egy munkahelynek nem elég az hogy igényes ápolt külső és mondjuk egy zakó + sötét nadrág, hanem megszabja szinte márkára és gyártóra hogy milyen ruha (jó hogy boltcímet nem ad ahol megvehetem)
- szóval akkor az a munkahely szépen fizesse is? Adja a ruhát vagy adjon ruhapénzt. Ha nem felel meg neki mondjuk az én tiszta és divatos zakóm, mert nem olyan színű meg fazonú amit elvár-akkor perkáljon szépen.
Ha szakadt melegítőben mennék be az más lenne.
Vajon én gondolom rosszul?
2015. aug. 13. 19:15
1/4 anonim 

válasza:

hát amikor hozzánk jött tógerfarmerban futócipőben meg zakóban az ingatlanos majdnem megkérdeztem, hogy akkor ezt most hogyan is gondolta...
2/4 anonim 

válasza:

Teljesen igazad van, jól gondolod és egyetértek. Csak ha viszont neked nem tetszik, hogy a saját kontódra kell ruhát venned a főnök szeszélyei miatt, akkor kereshetsz másik melót. Sajna ilyen szar ez a világ
3/4 anonim 

válasza:

Egyetertek. De sajnos nem sok beleszolasod van. Vagy megveszed vagy mas munkahely utan nezel.
4/4 anonim 

válasza:

Igazad van, viszont Magyarországon vagyunk, ne feledd, a munkavállalónak jogai nincsenek, csak kötelezettségei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!