Ti hogyan engeditek el a munkahelyi gondokat miután kiléptek az ajtón munkaidő lejárta után?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet felhőtlenül élvezni a délutánokat, és nem az aznapi kellemetlen eseményeken kattogni, vagy a másnap miatt szorongani? Mire gondoltok, mivel hessegetitek el az ilyen gondolatokat mikor csakúgy akaratlanul előjönnek?2015. aug. 11. 17:35
1/6 anonim válasza:
Egy átlagos munkás szerintem nem szorong a munkahelyén. Ráadásul az ajtón való kilépések után jönnek a legszebb pillanatok. Elgondolod, hogy pénzt kerestél ráadásul freetime következik.
2/6 anonim válasza:
Na első te sem egy átlagos munkás vagy.A munkáltatók szokták ilyen lazán és kellemesen venni.
Én már úgy vagyok vele, hogy leszarom.Ha nem akarok megbolondulni, akkor jobb ha inkább bele sem gondolok...
Csak leülök a gép elé és bambulok, szeretném kizárni a külvilágot.Van úgy, hogy Bibliát olvasok az megnyugtat, vagy valami regényt, vagy egyéb hobbijaimmal foglalkozom, már ha jut még rá nagy ritkán idő és eneregia.
3/6 anonim válasza:
Magasról lesz@rom az egészet.
Ha a munkáltató nem izgul a problémák miatt, akkor én mint mezei munkás, ki meg sincs fizetve... miért izguljak?
4/6 anonim válasza:
Én is ezzel küzdök, de kb. azt csinálom, amit a 2-es írt, semmi extra.
5/6 anonim válasza:
Én másfél éve vagyok a melóhelyemen, pályakezdőként kezdtem és kezdem belátni hogy tényleg telibe kell szarni az egészet, mert másképp nem lehet kibírni épp ésszel. Meló után ping-pongozni szoktam, de sajnos most szünet van a nyár miatt az edzésekben, szóval marad a kockulás, mert a haveroknak olyan sz*r állásuk van, hogy egyszerűen nem tudnak elszabadulni. :(
6/6 anonim válasza:
Ha ilyen rossz amunkahelyi légkör akkor ott kell hagyni és keresni egy másikat.Nem minden munkahely ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!