Mi történhet ha munkahelyi oktatásról hiányzok?
Figyelt kérdés
Kitaláltak nálunk valami oktatást, ami a munkaidőmön kívül lenne, így nagyon nem szeretnék részt venni rajta. Egyébként nem hiszem, hogy bármi olyat tanítanának, amit eddig nem tudtunk, nem olyan borzalmasan bonyolult munkakörben vagyunk, ahol nemzeti szinten kötelező új tudást kéne elsajátítani. Valószínűsítem, hogy csak az általános tennivalóinkat akarják nyomatékosítva belénk verni.
Mi történhet, ha mondjuk beteget jelentek és nem megyek el?
2015. jan. 4. 23:14
1/2 anonim válasza:
Lesz következő alkalom, és arra már el kell menned.
2/2 anonim válasza:
Ez nálunk is divat a cégnél,ált évente 2X-3X előjön ilyen f..ság.Természetesen ingyen és utiköltség térítés nékül kell(ene) bemenni)Én hamar meguntam,és véletlen épp nem érek rá sosem.A legegyszerűbb ha szólsz előre,hogy épp egy rokonodat kell kórházba vinned,vagy egy halaszthatatlan családi ügyben ügyvédhez van időpontod...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!