Mit tegyek? Kikészülök!
Munkahelyváltás előtt állok,nem tudom mit tegyek,kérlek segítsetek!
A jelenlegi munkahelyem nagyon jól fizet,de a környezet meg a háom műszak kinyír!utálok bemenni!most betegszabin vagyok még holnapig,mert nem bírtam elviselni a közeget meg a 35fokot zát ruhában.ősztől mehetnék màsik helyre,ahol az első hónapokban 80at kapnék,majd fél év után 130at.ez kevesebb,mint a jelenlegim,de úgy érzem ha itt maradok hamarosan begyógyszerezem magam .(akasztástól félek)
Mit válasszak?félek,h az első fél évben kieső jövedelem miatt is...
Hegesztő vagyok, beöltözve.. Csarnokban.
Hidd el mi sem fázunk.
Apukám is így volt, végül a munkahelyéről agyvérzéssel vitte be a mentő a korhazba, állítása szerint az nap is volt nagyon ideges.... Na ő utána váltott sajnos csak... Igaz a felét keresi most mint régen, de boldog, jó kedve van és éjszaka tud aludni, nem csak forgolódni.
Szóval ne gondolkozz rajta, menj.... Sok sikert
Menekülj! Az egészség ezerszer fontosabb a pénznél. Ha nem váltasz, akkor a mostani helyeden megkeresett pénzed egy részét gyógyszerekre fogod költeni. Azzal jobban járnál?
A másik helyen az első fél évben meg csak arra költs, amire muszáj: lakhatás, kaja. Kikapcsolódásnak válassz olyan programot, ami nem költséges, a ruháid meg nem fognak fél év alatt tönkremenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!