Elkezdtem szálkásítani, de kikészülök a szénhidrátcsökkentéstől. Mit tegyek?
Heti 3x súlyzós, 4x kardió edzés végzek.
Eleve figyeltem mindig a ch-ra, de most úgy gondoltam, hogy egy picit csökkentem. Nem radikálisan, hanem fokozatosan egyre kevesebbet. Először az alkalmankénti félreevéseimről próbáltam leszokni és egy picit a húsadagjaimat csökkenteni. (nem nagyon, inkább csak úgy,hogy 3 főtt csirkecomb helyett csak 2-t fogyasztok ebédre)
+nincs csalásként pár falat rizsevészet, az uzsonnámból elhagytam a puffasztott búzát, és az esti light joghurtot. (ebből eleve csak 4-5 falatot ettem mindig, de számomra ez jelentette az este megkoronázását)
Emellett ülő, irodai munkám van ahol sokat kell gondolkodni, de néha úgy érzem, hogy a létezés is fáj.
Ez a 3. hete a diétámnak és az elgyengülés kb 1 hete kezdődött.
Mellette megy a l-carnitine (1000mg), super fat burner, vitaminok, fehérje.
Minden normális tanácsot, véleményt örömmel és köszönettel fogadok!
Azt nem írtad meg, hogy mi a konkrét baj, éhes vagy vagy nem tudsz koncentrálni? Hányszor eszel egy nap?
Egyébként nem feltétlenül az esti joghurtot kell elhagyni, attól a 100 kalóriától nem lesz semmi bajod ha meghagyod.
Egyél több zöldséget a rizs helyett a hús mellé és nem lesz hiány érzeted, persze öntet nélkül csak egy kis só-bors kombóval megbolondítva.
Egyébként lehet a zsírbevitel nincs meg, ha csak főtt húst eszel főtt rizzsel, az okozhat mentális problémákat.. figyelem/memória zavar stb..
ööö. a csirkecombnak mi koze van a szenhidrathoz?
Ez sajna ilyen. Lehet erdemesbb lenne ketogen dietaval probalkoznod.
napi 5x eszem.
reggeli: fehérje+kb 15g zab, 1 alma, 1 kv ( fél deci tejjel max)
10órai: 2 főtt csirkecomb (most csak 1) vagy 1 comb és kb 30g-50g cottage cheese /túró + 1 puff.búza, mellé paradicsom. súlyzós edzések napján 10órai előtt megy a fehérje
ebéd: egy fél befőttes üveges lecsó, paradicsom+más zöldség, 1 puff. búza., 3 csirkecomb (most csak 2), 1 alma és kv (fél deci tejjel max)
uzsi: 1 csirkecomb + kb 30g cottage cheese/túró, mellé zöldség, esetleg egy kv (fél dl tejjel)
vacsi: fél üveg betőttes üveges lecsó, 2 csirkecomb (most csak 1) / esetleg 1 tojás, mellé zöldség
vacsi 2.: 100-150g sovány túró
A főtt csirkecomb a leggyakoribb, de olykor szoktam mellett vagy grillcsirkézni (természetesen bőr nélkül) esetleg són/zacskóban sült csirkét is enni.
Ennyire nem szabad visszavenni a szénhidrátból, főleg hogyha most kezdted a szálkásítást, az pedig végképp nem jó ötlet hogy a fehérjéből csökkentsd a kalóriabevitelt.
Még azzal játszhatsz egyébként hogy a kávét nem kaja után/közben iszod, hanem étvágycsökkentőként használod étkezések közben.
Kicsit meg vagy zavarodva, ezt látszik. :D Biztos a ch csökkentés miatt :DD
Remélem tisztában vagy vele, hogy egyáltalán nem eszel szénhidrátot. Illetve de, kb. 30g-ot naponta a 15g zabból+a zöldségekből. Ne csodálkozz, hogy teljesen ki vagy :D.
Csirkecombot miért eszel kevesebbet? Semmi szénhidrát nincs benne. És miért nem eszel szénhidrátot? Legalább napi 100grammot? Ennek így semmi értelme, gondold át a dolgokat.
Tehát a tanácsom: csirkecomb maradjon annyi amennyi volt, és ezek mellé egyél meg napi 100g rizst. Valamint az ilyen bolti üveges lecsókat felejtsd el, mikor minden zöldséget megvehetsz olcsóbban, frissen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!