Elmondhatatlanul gyűlölöm a munkám (? )
Gyötrelmes a kollektíva, újnak lenni öngyilkosság. Elvárják, hogy mindent tudjak, és amikor első nap nem tudtam, hol tartják a cukrot, kitört a botrány. Meg hogy nem tudom, hogyan kell lezárni a kasszát a nap végén, hogyan kell leltárt csinálni. 7 éve dolgoznak ott a többiek, és elvárják a saját szintjüket az újaktól is.
Mivel én vagyok a legfiatalabb, mindenki a főnököm.
Folyton megkapom, hogy nem csinálok semmit, holott 9 órán át meg sem állok. Nem szabad egy percre se megállni, fújni egyet.
Ha pl eszek, közben söpörnöm kell, meg ilyenek. Ha a főnöknő nincs bent, nem kapom meg a törvénybe foglalt 30 perc szünetet. Ha szóváteszem, kamuznak rólam a főnökségnek. Megmondták, ha valami nem úgy lesz, ahogy akarják, kirúgatnak.
Ma komplett egyedül akartak hagyni dolgozni, mert a főnöknő nyaral, és ugye nem tudná meg (mindig két személynek kell lennie)
Mikor megmondtam, egyedül nem vállalom, megkaptam, hogy itt vagyok 4 napja, és nem értek semmihez.
Próbaidős vagyok fél évig, szóval ok nélkül kirúghatnak.
Munkát találni meg ugye nehéz.
Szabadnap nélkül dolgozom napi 9 órát, mert van egy másodállásom is, amit megintcsak nem hagyhatok ott, mert a főállásom keveset fizet.
Szívbeteg vagyok, és tegnap éjjel munka után egyszerűen rosszul lettem.
Pechemre, pont egyedül voltam otthon, mert a barátom a barátaival van két napot, ott is alszik.
Hogy éljem túl mindezt?
Wow.
Vedd fel diktafonnal,hogy hogyan beszélnek veled.Ez nekem egyszer bevált.Aztán jól be is .zopták miatta.
Amúgy mert te vagy a legfiatalabb nem mindenki a főnököd.Este meg bementem volna a kórházba,hogy idegi alapon kikészültem,kimerültem,aztán meg a főnököm elé tenném a papirokat meg a diktafont.
A diktafon jó ötlet. Ne hagyd magad!
Ennek ellenére még mindig puffanhatsz, mert néha egyszerűbb az egyedül maradt embert eltávolítani, mint belemászni főnökként a közösség piszkos ügyeibe. De próbát megér, és mindenképpen jobban jársz vele, mintha tovább szívsz, és ezzel kikezded az egészségedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!