Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak ilyen esetben?

Mit csináljak ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kint dolgozom külföldön egy cirkuszban. A főnök asszony pedig utál. 2 hónapja elkövettem egy hibát. Nem nagy dologról van szó, igazából annyi a lényeg hogy ki kell tenni két táblát amin rajta van hogy mikor kezdődik az előadás, és én rosszat tettem ki.ő pedig le hordott engem mindenki előtt. Rá egy hétre munkatársam elkövette ugyanazt a hibát vele viszont szépen beszélt. Ma ismét rossz táblát tettem ki és az egyik kollégám vette észre szólt is. kicseréltem. Csak azóta a kedves főnökömnek is a fülébe jutott , még nem találkoztam vele de nemsokára mennem kell dolgozni és ő is ott lesz. Már előre félek, meg hülyén is érzem magam hogy másodjára követtem el ugyanazt a hibát. Szóval ha valakinek lenne valami jó tanácsa annak nagyon örülnék. Köszi előre is
2015. jún. 27. 15:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak lazán, nyugi van. :D
2015. jún. 27. 15:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha Te is és a munkatársad is elkövettétek ugyanazt a hibát, akkor ott valami "rendszerhiba" van.

Megpróbálnám felderíteni az okát, mitől lehet az, hogy rossz tábla kerül ki? Nincsenek rendszeres helyen a táblák? Gondolok itt olyanra, hogy mondjuk egy korábbi előadás táblája alsó polc, későbbi felső polc vagy korábbi előadás előrerakva, későbbi hátra. Nem tudom, hogy tároljátok, csak találgatok, de valami ilyesmi lehet a tévedés oka. És ha megfejtettem, akkor elmondanám a a főnöknek, mire jutottam és azt javasollnám hogy ezen túl tároljuk így vagy úgy...

2015. jún. 27. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!