Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennétek ebben az esetben?...

Mit tennétek ebben az esetben? Izgulok!

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok egy élelmiszer boltban dolgozom ahol bejelentve úgy vagyok hogy hetente 10 óra de a valóságban 45 órát is dolgozom.

Incidensbe keveredtem a kolléganőmmel.

Főnököm elküldött árut pakolni és a még épp végzett munkám nem tudtam befejezni, ezért az említett kolléga nőt kértem meg. O

2015. máj. 10. 20:53
 1/5 A kérdező kommentje:

Ő nekem támadt hogy kenyeret szeletel nem ér rá mondtam neki hogy nekem is mondták.

Ő engem be mószerolt a főnök lányának majd a főnöknek és vevőknek is szapult. Meg kértem hogy ne beszéljen ki a vevőknek mert én sem teszem. Ráadásul műkönnyekkel erre nekem esett ne beszéljek így vele egy taknyos vagyok az anyám lehetne és menjek a francba, hasonlítsuk össze a munkánkat ( ő 2 éve én 8 hónapja dolgoztam ott ), na és hogy nem akar velem dolgozni.

Főnök is őt védte pedig a vitánál ott sem volt én másnap nem mentem dolgozni ami tudom nem volt szép dolog.

3nap múlva hívott a főnök lánya hogy küld egy papírt hogyha nem akarok menni dolgozni

2015. máj. 10. 21:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Holnap megyek be végül úgy van hogy dolgozok de frusztrált vagyok miatta. A pénz sajnos kell de utálok ott lenni ezek után pláne. Nem tudom mi lesz velem ha nekem esnek vagy bunkók lesznek amiért cserbe hagytam őket
2015. máj. 10. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Idióta :D
2015. máj. 10. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Legyél te az okosabb,szorgalmasabb.A kolléganőn meg próbálj átnézni.ha látják hogy szorgalmas vagy,melletted is ki fognak állni.
2015. máj. 10. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:

" úgy vagyok hogy hetente 10 óra de

a valóságban 45 órát is dolgozom."

Ez mi? Valami itt nem stimmel.

2015. máj. 11. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!