Mit lenne jó ilyen esetben cselekedni? Tanácstalan vagyok.
Kedves fórumozók!Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy munkahelyi problémim vannak.
Már 2 éve dolgozom ezen a helyen és dolgoztam már együtt ezzel az emberrel egy időben, de őt elrakták tőlünk egy másik területre.Nálunk folyamatosan kipécézett valakit és azt módszeresen kicsinálta...Beszólogatott,aljaskodott vele, borzasztó rosszindulatú embernek tartom.Mindenki megkönnyebbült,mikor áthelyezték tőlünk.
Aztán sajnos most megint úgy hozta a sors, hogy együtt kell dolgoznunk és most én vagyok az,akit kinézett magának és olyannyira beoltotta a többieket is ellenem, hogy szinte senki nem szól hozzám...és ami a legszebb, hogy a volt munkatársaimat is ellenem hangolta,olyannyira, hogy volt, hogy aki még a közösségi oldalról is törölt engem az ismerősei közül...
Én nagyon rosszul viselem ezeket a dolgokat,amiket tesz velem, mert így,ilyen munkakörnyezetben dolgozni nem lehet.Ők egyébként a többiekkel szemmel láthatóan nagyon jól elvannak egymással, (hozzáteszem mikor ide kerültem elmondták egymást mindennek)...mit csináljak?Segítsetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!