Mit tennétek, ha kinevetnének?
Figyelt kérdés
Munkatársam az előbb kérdezett valamit, hogy bizonyos törvényben otthon vagyok-e, erre a másik kolléganő elkezdett röhögni, hogy hogy képzeli, már hogy lennék... Miért kell ilyen bunkónak lenni? Valóban nem fújom kívülről a törvényt, de a munkaköröm nem is követeli meg és tudták is mikor felvettek és nem is elvárás...2015. jún. 23. 10:01
21/23 anonim válasza:
#19-es vagyok. Teljesen megtudlak érteni. Én is nehezen esnék ezen túl. De téynleg próbáld meg megfogadni a többiek vicces beszólását. Ha nagyon bátortalan vagy, akkor tanuld be, hogy úgy tűnjön, hogy reflexből jön. Meg fog lepődni, és ez a cél :)
Az ilyen emberek véleményére ne adjunk! A főnököd azért vett fel, mert jó munkaerő vagy. Ott vagy még, dolgozol, csinálod a munkád, gondolom nincs rád panasz. Csak ez érdekeljen és a kollégáid elmehetnek a pokolba!
22/23 anonim válasza:
Egyébként ez az "úgy röhögött, hoyg majd megszakadt" nem feltétlen veled van összefüggésben, lehet hogy egyszerüen eszébe jutott valami régebbi sztori róla
23/23 A kérdező kommentje:
Köszi a biztató szavakat! :) Jól esik, tényleg. Megpróbálok nem foglalkozni vele, közben meg tanulom, amit nem tudok! ;) És betanulom a beszólásokat is, ha legközelebb beszól reflexből mondjak valamit :)
2015. jún. 24. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!