Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Lesz a városomban modell...

Lesz a városomban modell casting, de nem vagyok olyan magas, mint ami a feltételek között szerepel, szerintetek kinevetnének ha elmennék? Többi lent.

Figyelt kérdés

Nem igazán modellkedtem eddig, egy komolyabb portfólióm már van andogün high fashion témában.Többen is mondták, hogy menjek el, de az előírt testmagasság 180cm, én mindössze 177 vagyok. Szerintetek megpróbáljam, vagy felesleges?.

Válaszaitokat előre is köszönöm. :)

18/F

2014. okt. 17. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér, maximum ne éld bele magad annyira, a magasságod miatt pedig senki sem fog kinevetni.
2014. okt. 17. 21:22
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 Köszi a választ. :)
2014. okt. 17. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:

egy próbát megér, csak nem azon a 3 cm-en fog múlni, ha amúgy jónak találnak

kinevetni biztos nem fognak, max azt mondják, hogy nem felelsz meg a feltételeknek, próbálkozz másik válogatáson

2014. okt. 17. 21:51
 4/6 anonim ***** válasza:
mármint a fiukat nem veszik fel 177 cm-el,az még bőven a női magasság ebben a szakmában.a modellek magasak,ez a követelmény.
2014. okt. 18. 21:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem,köszi.
2014. okt. 18. 22:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:). De már meggondoltam az egészet,inkább nem megyek el, mert még ha netán véletlenül be is válogatnak,lehet nem igazán lenen időm utazgatni stb.
2014. okt. 19. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!