Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennétek, ha kinevetnének?

Mit tennétek, ha kinevetnének?

Figyelt kérdés
Munkatársam az előbb kérdezett valamit, hogy bizonyos törvényben otthon vagyok-e, erre a másik kolléganő elkezdett röhögni, hogy hogy képzeli, már hogy lennék... Miért kell ilyen bunkónak lenni? Valóban nem fújom kívülről a törvényt, de a munkaköröm nem is követeli meg és tudták is mikor felvettek és nem is elvárás...

2015. jún. 23. 10:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"Mindegy, most úgy döntöttem több időt fordítok arra, hogy pótoljam a hiányosságaim, így nem lesz mivel piszkálnia"

Fölösleges, mert ha akarja így is lesz ötlete a piszkálódásra. Ne az Ő kényére kedvére fordíts energiát a tanulása, hanem a magadéra, és azt tanuld ami érdekel. Ne neki akarj megfelelni, hanem mint már írtam, fordítsd ellene az ő hiányosságait. Neked meg legyen egy olyan plusz, amihez ő nem ért. Az jobban fogja bosszantani, mert nem tudja már idősen felvenni a versenyt veled.

2015. jún. 23. 12:10
 12/23 anonim ***** válasza:

Én annyit mondtam volna, hogy:

"Valóban nem vagyok vele tisztában. Eddig nem volt rá szükségem, de 5 perc alatt utána nézek ha kell..."

Aztán vihorásszon csak ha akar.

2015. jún. 23. 12:18
 13/23 anonim ***** válasza:

Mindenhol vannak ilyen sértett, elcsúszott életű emberek, akiknek a mások piszkálása az egyetlen élmény az életükben. Ne foglalkozz vele.

Én megmondtam volna, hogy nem tudom, de ha valamit nem tudok, hamarabb megtalálom, mint ő.

2015. jún. 23. 13:36
 14/23 A kérdező kommentje:
De van amikor tök normális tud lenni. Ezt nem értem, mintha több személyisége lenne. Egyszer tök kedves, el tudunk beszélgetni mindenről, máskor meg ilyen bunkó.
2015. jún. 23. 13:42
 15/23 anonim ***** válasza:

"Megértem, hogy új vagy, meg kell a szívatás"

Én ezt nem értem. Idős, tehát földi szemmel nézve bölcs emberekről van szó, akiknek bátorítania, segítenie kellene a tapasztalatlanabbakat. Nem szívatni, mint börtönlakók az új cellatársat.

2015. jún. 23. 13:43
 16/23 A kérdező kommentje:
Én sem értem különben. Előző munkahelyemen, ha jött új ember én mindig igyekeztem kedvesnek lenni és segíteni, mert tudtam nagyon jól milyen rossz egy tök új helyen tök új emberekkel lenni, új dolgokat megtanulni stb...
2015. jún. 23. 14:12
 17/23 anonim ***** válasza:

Úgy értettem, hogy vannak helyek, ahol ez "divat". Hozzáteszem: sajnos. Pl. gimiben és szakközépben is "szívatták" a kicsiket a nagyobbak, stb. Akkor ez miért ne lehetne másképp néhány munkahelynél? Ilyen szemetek az emberek, ezt élvezik.

Nah, de eltértem a témától. Természetesen én is elítélem.

Át tudom érezni a problémádat és kívánom neked kedves kérdező, hogy valamilyen úton-módon meg tudd szívatni ezeket a szépművészeti cserépedényeket :)

2015. jún. 23. 17:08
 18/23 anonim ***** válasza:

"Úgy értettem, hogy vannak helyek, ahol ez "divat"."

Persze, kiértettem belőle az ellenszenvedet ez iránt, a gond tényleg az, hogy

"Ilyen szemetek az emberek, ezt élvezik."

Gimnázium óta benőhetett volna a fejük lágya, és leszokhattak volna erről. A feleségem életét is évekig megkeserítették az ilyen "megmondom-emberek".

2015. jún. 23. 18:06
 19/23 anonim ***** válasza:

#18: Rendben, ha sikerült megérteni engem :)

Az a baj, hogy ez az ő szegénységi bizonyítványuk. Az ilyen embereknek az kell, hogy az adott személy keményen visszavágjon nekik (akár többször is), mert amúgy elhiszik azt, hogy ők sokkal okosabb, értékesebb emberek. Bár az is igaz, hogy én is lenyelném a kérdező helyzetében ezt a szitut, mert nem tudnék rá gyorsan valamilyen okosat reagálni és még az sem biztos, hogy a visszavágásom eredményes lenne, ami újabb kudarc érzéséhez vezetne :/

Előttem van az a gúnyos mosoly, amit attól az okoskodó nőszemélytől kapott a kérdező... nekem valahogy a primitív személyiség ugrik be róluk. Undorító!

2015. jún. 23. 18:16
 20/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem is "csak" egy gúnyos mosoly volt, hanem úgy röhögött majd megszakadt... Azóta is ezen rágom magam.
2015. jún. 24. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!