Mit tegyek? Már most félek.
Valahogy el kell kezdeni. Az természetes, hogy izgulsz, főleg, ha még sose dolgoztál.
Ilyen nagyobb helyeken általában mindig van valaki, aki majd a "szárnyai alá vesz". Szerintem biztosan lesz egy-két ember, aki nyit feléd.
Azt meg úgy is elmondják, hogy mit kell csinálnod.
Szerintem meg pont jól teszi, ha nem sokat beszél az elején. Pláne ne saját magáról. Beszéljen a munkáról, kérdezzen, ha valamit nem ért, vagy tudni szeretné.
Szerintem azt kezdik el cseszegetni, aki túl hamar kiadja magát.
Az sokkal szimpatikusabb, ha valaki szerényen érkezik oda, mintha valaki veri a mellét, amikor még tök új.
Szerintem sem lesz bajod abból, ha csendes vagy. Inkább az lenne a gáz, ha nagyon előadnád magad.
Nem szóvivőnek jelentkeztél, úgyhogy szerintem nem lesz gond, ha nem vagy bőbeszédű. A munkád alapján vettek fel, biztosan hasonló feladatokkal bíznak majd meg, ami alapján felvettek. Ne görcsölj, ne izgulj! Nem fognak megenni!
Drukkolunk neked, hogy minden simán menjen!
Sok sikert! Szorítunk érted!
Várjuk a visszajelzésedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!