Félek a munkahelyemen?
1 hónapja dolgozom pincérnőként egy étteremben, de a kasszázást is én csinálom. Eddig nem vétettem nagy hibákat, tényleg csak apróságokat, de annyira félek, hogy egyszer megunják a feletteseim, hogy nem vagyok tökéletes. Mert ugye munkában az ember megszűnik egyén lenni, egyenruha van, kötelező mosoly (volt, hogy durva fájdalmaim voltak, de ugyanúgy kellett kedvesen mosolyogni), nem azért fizetnek, hogy egy lehangolt banya szolgálja ki őket.
Rettegek, hogy kirúgnak még az első fizetés előtt (addig még 2 hét van), mert akkora a munkanélküliség, hogy fél perc leakasztani valaki jobbat.
Hogy nyugodjak meg?
21N
Óóó bakker... jaajj...
"rosszul tettem a tányért a tálcára"
- ha éhes vagyok, a fengsui érdekel a legkevésbé
"két cukrot adtam egy helyett"
- egyiket otthagyom, vagy jó magyar módra zsebre vágom
Túlparázod. Nyugi van.
14 eve vendeglatozom, pincer a szakmam, eddig 3 Europai nagyvarosban eltem, de ilyet hogy a zoldseg nezzen a vendeg fele meg nem hallottam.
A vendeg fele mindig a "protein", azaz a hus, hal nez a tanyeron, nem a zoldseg, vagy koret.
Amugy azert hibazol mert gondolom nincs gyakorlatod, ha belejossz akkor rutinszeruen fog menni a dolog, sot meg elvezni is lehet a felszolgalast, rengeteg fele emberrel talalkozhatsz, beszelgethetsz.
Ne viccelj már! 2 cukor miatt már hibáztál? és ezért ki szólt? Nyilván nem a vendég. Egyébként szombaton a férjemmel étteremben ebédeltünk, és a pincérlány annyira parázott, hogy amikor kihozta a kaját , és elém akarta tenni, úgy remegett a keze, hogy az egészet rám borította. Csak azért nem őrjöngtem, mert szegény lány annyira ideges volt, hogy elkezdett hangosan sírni, és én annyira megsajnáltam. Azért minden rosszban van valami jó. A lány megnyugodott, főleg amikor a főnöke tájékoztatott, hogy hivatalosan panaszt tehetek a lány ellen, de nem tettem meg, és én is jól jártam mert amikor nagy nehezen rendbe tettem a ruhámat, az étterem vendégei lettünk. Egy biztos. Mi nem tettünk semmi panaszt de biztos vagyok benne, hogy a lány főnöke csak előttünk mosolygott kedvesen. (na igen, az angolok már csak ilyenek)
(angol étteremben voltunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!