Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Félek a munkahelyemen?

Félek a munkahelyemen?

Figyelt kérdés

1 hónapja dolgozom pincérnőként egy étteremben, de a kasszázást is én csinálom. Eddig nem vétettem nagy hibákat, tényleg csak apróságokat, de annyira félek, hogy egyszer megunják a feletteseim, hogy nem vagyok tökéletes. Mert ugye munkában az ember megszűnik egyén lenni, egyenruha van, kötelező mosoly (volt, hogy durva fájdalmaim voltak, de ugyanúgy kellett kedvesen mosolyogni), nem azért fizetnek, hogy egy lehangolt banya szolgálja ki őket.

Rettegek, hogy kirúgnak még az első fizetés előtt (addig még 2 hét van), mert akkora a munkanélküliség, hogy fél perc leakasztani valaki jobbat.

Hogy nyugodjak meg?

21N

2015. márc. 23. 09:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ezek semmisegek, nem kell tulparazni.

Latod, meg Angela Merkel sem akad ki tulsagosan mikor a nyakaba zuditja a pincer a talca sort:

[link]

2015. márc. 23. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!