Mit mondjak a fonokomnek, miert kell elszabadulnom a munkabol 1-2 orara?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg dolgozom, a munkaidom reggel 8tol van 4ig de el szeretnék menni onnan mivel a fonokom egy bunko paraszt es lenne egy masfalyta lehetoseg. Igen ám, csakhogy holnap jon le egy ceg tajekoztatot tartani delelott 10 orakor, szivem szerint elmennek ra csakhogy nem tudom mi lehetne annyira elhiheto kifogas amit el is hinne hogy miert megyek en el 1-2 orara.. mi az a halaszthatatlanul fontos dolog.. ilyen meg nem volt velem igy otletem sincs nagyon.. szoval a tippeket megkoszonnem.2015. máj. 13. 17:15
11/14 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy szabadnap. Elmehet a dolgozó 1-2 órára kilépővel, vagy kivesz 1 nap szabadságot. Ha másképp nem lehet megoldani, akkor vegyen ki szabadságot. Természetesen akkor 1 nappal kevesebb szabadsága lesz, na most az a kérdés, hogy megéri-e erre a 2 órára kivenni 1 nap szabadságot.
13/14 anonim válasza:
Kedves 47%-os, nem tudom, te milyen helyen dolgozol, nálunk pl. nem lehet csak úgy elrohangálni 2 órára a munkából. Ha tényleg nagyon indokolt, mondjuk szólnak az oviban, hogy belázasodott a gyerek, akkor el lehet menni, de rossz néven veszik és szigorúan adminisztrálják. Olyan, hogy "Bocsi, dolgom van 2 órára a munkanap közepén, és nem mondom, meg, mi", szerintem a legtöbb helyen nincs. Persze nem börtön, el lehet menni, de akkor az ember számítson rá, hogy már nem is kell visszamennie.
14/14 anonim válasza:
en kulfoldon elek, itt lazabb a munkamoral, de meg itt is mindenki beszamol, ha el kell mennie, nem lehet csak ugy lelepni munkaido alatt
az orvosi indok az mindig mukodik, foleg, hogy azt nem is szoktak feszegetni, mert nem illik
ha azt mondod dolgod van, kerdezheti hogy mi, ha azt mondod hogy orvos, akkor legfeljebb aggodva kerdezi, hogy minden oke? te meg csak kozlod, hgy rutin vizsgalat de csak most kaptal idopontot, vagy hogy mast kell elkiserni, az is jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!