Milyen szulinapi ajandekot vehetnek a fonokomnek?
A fonokom no, korban az anyam lehetne.Latszolag mindene megvan,ha valamit kap ajandekba azt mindig lepasszolja nekem(tehat parfum,kozmetikai termekek kilove,mert azt ki sem nyitja, csak megnezi,es adja tovabb nekem)O viszont mindig hoz nekem valamit pl ha kulfoldon volt,vagy csak egyszeruen vmi edesseget ha epp vasarol.Felreertes ne essek,en is no vagyok, csak szinte a lanyakent tekint ram.Legutobb azt mondta,hogy a fiamnak laptopot vesz ajandekba a nevnapjara.Az autojat is kolcsonadta,amikor az enyemmel gond volt.
A bajom csak az, hogy nem tudom mit adhatnek egy olyan szemelynek ajandekba,aki mindenbol csak a legmarkasabbat valasztja,es eleve mindene megvan.
Azt nem mondhatom,hogy nem tudtam,hogy szulinapja van,mert hozott be tortat,es illene valamit adni neki.
Adj neki egy oklevelet. Szépen ízlésesen szerkeszd meg, írd rá, hogy első helyezett a legjobb főnök kategóriában.
Az egészet nem írom le, légy kreatív.
Ha tényleg szereted, tényleg jó embernek tartod, akkor az érdemeit ismerd el. Ne félj, ennek örülni fog. Keretezve add oda neki, biztos lesz helye a falon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!