Mit mondjak a fonokomnek, miert kell elszabadulnom a munkabol 1-2 orara?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg dolgozom, a munkaidom reggel 8tol van 4ig de el szeretnék menni onnan mivel a fonokom egy bunko paraszt es lenne egy masfalyta lehetoseg. Igen ám, csakhogy holnap jon le egy ceg tajekoztatot tartani delelott 10 orakor, szivem szerint elmennek ra csakhogy nem tudom mi lehetne annyira elhiheto kifogas amit el is hinne hogy miert megyek en el 1-2 orara.. mi az a halaszthatatlanul fontos dolog.. ilyen meg nem volt velem igy otletem sincs nagyon.. szoval a tippeket megkoszonnem.2015. máj. 13. 17:15
2/14 anonim válasza:
Anyukádat, nagymamádat stb. orvosi vizsgálatra kell kísérned (végbéltükrözésre), ahol olyan erős fájdalomcsillapítót adnak neki, hogy mindenképpen muszáj kísérővel mennie, mert egyedül esetleg nem tudna hazajutni. (Ez amúgy tényleg így van.)
De mondhatod azt is, hogy neked kell vmi vizsgálatra menned. Vagy feljelentett a szomszéd, és rendkívüli ellenőrzést végeznek nálatok a lakásban a kémény bélelését illetően, úgyhogy be kell engedned őket.
4/14 anonim válasza:
vagy javítják a tetődet és otthon kell lenned.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem, nem szabadnap.. egy masik munka :) panelben lakom de azert koszonom :) es nem is rossz otlet a vegbeltukrozes sem mivel tenyleg igy van - kisertem mar anyukamat egyszer par eve Koszonom szepen
2015. máj. 13. 17:35
6/14 anonim válasza:
No és miért kellene elmondanod, hogy miért mégy el 2 óra hosszára? A főnököd neked az anyukád, apukád, aki szíjjal, fakanállal van felszerelve, vagy mi? Odamégy a főnöködhöz, és megmondod, hogy holnap feltételen el kell menned 2 óra hosszára X időponttól, és visszaérsz Y időpontra. Pont. Nehogy kiröhögtesd már magad a végbéltükrözéssel, ennyire ne legyél már gyermeteg!
7/14 anonim válasza:
Ha nő vagy akkor mond azt hogy mész nőgyógyászhoz,ha férfi urológushoz,de szerintem bármi vizsgálat megteszi.
8/14 anonim válasza:
Könyörgöm, miért kellene bármit is mondani, részletezni, ráadásul hazudni, hová megy el 2 óra hosszára?! Nem kell hazudni, de nem is kell részletezni! Csak a 14 év alatti gyerekek indokolják mindenféle marhaságokkal, hogy hová akar elmenni a dolgozó 2 óra hosszára egy munkahelyről! Ne nevettessétek már ki magatokat! Halaszthatatlan dolgom van, el kell mennem, és kész. A főnöknek semmi köze nincs ahhoz, hogy hová megy, és mit csinál a dolgozó! A dolgozónak annyi kötelessége van csak, hogy szóljon reggel, munkakezdés előtt, hogy a főnök tudjon kalkulálni a munkával. Ennyi.
9/14 anonim válasza:
Az a munkaadó, amelyik követeli, hogy részletezze, hogy hová megy a dolgozója 2 óra hosszára, az igencsak perverz lehet! Még ha követelné is, azt mondanám, hogy bocsánat, de ez magánügy. És kitartanék emellett.
10/14 anonim válasza:
A szabadnapot úgy értettem, hogy vegyél ki egyet. Azért van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!