Miért ilyen bunkó a főnököm?
A főnököm eddig se volt kedves, de mostanában elég flegma.
Kedden vége volt a műszaknak hazajöttem. Nem köszöntem el ez volt az első ilyen eset, màs se köszönt el. Este irt egy SMS-t hogy máskor ne lépjek le mert még értekezletet tartott mindezt flegma stilusba. Nem szólt hogy értekezletet akar tartani. Csütörtökön mindenki előtt dicsekedve mondta hogy akivel megbeszélte ma várja őket Veszprémbe közben gúnyosan rámnézett.
Kb. 3 hete köszöntem el hogy megyek haza. Erre megkaptam hogy miért megyek még fél 7-kor, hova sietek- 6-ig dolgozok- majd akkor mehetek mikor ö szòl. Nem tudom miért nem lehet normálisan mondani
Mit tehetnék hogy ne flegmázzon? Csak velem csinálja mást pedig ölelget puszilgat
32/N
Elég szomorú, hogy még mindig a többség ki van szolgáltatva az ilyen és hasonló szemétládáknak!
Én biztos elküldeném a k. anyjába!
Az is lehet, hogy szájon vágnám...
Úgy döntöttem új munkát keresek de amíg nem találok tűrnöm kell
Ma is leugatott. Tegnap nem voltam dolgozni, hetekkel előtte mondtam a főnöknek orvoshoz kell mennem. Erre elkezdi flegmán máskor orvos után menjek be dolgozni, mondtam neki máskor szóljon hogy menjek be.
Minden cégnél kell lennie egy lábtörlő lánynak - már de bocs! Minden idegbaját rajtad vezeti le, ez a dolog lényege! Néha össze kell velük veszni komolyabban, nem csak nyelni, nyelni, elni!
Ba*d zsebre a munkaszerződésed, és 18:00-kor kezdj el átöltözni. Ha beszól, te is felgmán vigyorogva nyomd az orra elé. Ha úgyis új munkát nézel, akkor meg nem mindegy? Ígyis-úgyis b*szogatva leszel, nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!