Miért védi ennyire a főnököm ezt a nőt?
Van egy nő, ugyan nem ő a közvetlen felettesem, de neki is van beleszólása abba, hogy mi hogyan dolgozzunk. Egy nagyon utálatos, nagyképűsködő nő, aki azt hiszi magáról, hogy ő ott az atyaúristen... A cégen belül mindenki utálja (még azok is akik nem ugyan abban az irodában dolgoznak vele), több ember is már felmondott miatta, mert besokaltak a stílusától, többször figyelmeztetve lett és már feljelentés is történt miatta... Mégis itt van még mindig, mert a főnök "kimosta a xarból". Sőt, már olyan is történt hogy még ő üvöltözött a főnökkel (aki neki is ugyan úgy a főnöke mint nekünk) és abból se lett semmi! Valamiért nagyon elnéző vele, de nem fér a fejembe, hogy miért.
- Kapcsolat nem lehet közöttük mert nagy a korkülönbség, meg mindketten házasok.
- Bármikor találnának mást a helyére, egyébként sem azt csinálja amit kellene neki, csak másokat csicskáztat.
- Az is erős túlzás lenne, hogy puszipajtások lennének, ugyan évek óta együtt dolgoznak, de akkor is...
Mégis akkor, mi vagy ki tartja itt ezt a hárpiát?
Tudod mint a kabaréjelenetben..ha én egyszer kinyitom a számat ,ha én egyszer elkezdek beszélni..
Szóval valami nagy vagy mégnagyobb stikliben, "okosságban" benne volt a főnökkel egyetemben vagy csak a főnök volt benne és ő tudott róla,és most nem mer vele semmit csinálni mert bebuktatja őt is bosszúból, ha kirúgná. Így megy ez.
Túl sokat tud a főnökről, vagy a főnökötök tartozik neki valamivel.
A volt munkahelyemen is dolgozott egy hasonló hárpia. Nála mindkét esett fennállt, úgy értem a tartozás (nem pénzbeli) és a jólinformáltság is.
Szintén úgy csinált csak, mintha dolgozott volna, reggel elsőként jött és utolsóként távozott, de nem sok mindent csinált ezalatt. Arra persze nagyon ráért, hogy másokat b*s.z.ogasson.
Úgy könyörgött mindenki egy emberként, hogy tegye már ki a 'csába. Végül lett egy csúnya húzása, így szerencsére utána nem kellett már elviselni.
"Kapcsolat nem lehet közöttük mert nagy a korkülönbség, meg mindketten házasok."
Attól még d@ni tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!